Database Adminstrator OS (Middleware)
Groupe CGI inc.
Pays-Bas
30 dagen geleden

Position Description :

Ben jij de grasduiner in Databaseland? Of ben je expert op middleware vlak? Je wilt altijd spitten in technieken en wilt begrijpen waarom dingen wel of niet werken.

Je vindt het leuk om kennis te delen en te vergaren met je vakgenoten. Bij ons werk je aan het opzetten en beheren van complexe database omgevingen voor uiteenlopende klanten.

Hierbij kun je denken aan High Availability, Disaster Recovery en Performance Tuning. Ben jij de persoon, die nieuwsgierig en analytisch sterk is met een sterke focus op kwaliteit?

Dan ben jij de persoon die wij willen spreken om ons Database team te komen versterken.

Your future duties and responsibilities :

Vanuit ons beveiligde kantoor in Hoofddorp neem je samen met je team deel aan projecten en voer je beheer uit voor onze klanten.

Daarnaast bieden wij de faciliteiten om, waar de activiteiten en vertrouwelijkheid dat toestaan, vanuit andere locaties te werken.

Required qualifications to be successful in this role :

 • Afgeronde HBO / WO opleiding met een sterke ICT component.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Minimaal 3 jaar relevante ICT werkervaring in een complexe omgeving.
 • Kennis van en ervaring met Middleware (JBOSS / Tomcat / Apache / IIS10) en Database
 • MS SQL / Postgres / Oracle) is een must.

 • Ervaring met Microsoft en / of Linux operating systems.
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Neem contact op met Jeroen van Olderen via jeroen.van.olderen cgi.com of 06 - 5754 7981.

  What you can expect from us : Bouw met ons aan je carrière

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier