Email specialist
Personato
Venlo, Nederland
14 dagen geleden

Kom werken bij ons! Marketing Automation, CRM, Email en flinke coversies... Word jij hier warm van? Mooi, dan is dit jouw nieuwe baan! Omschrijving Binnen de vacature Email Specialist ben je verantwoordelijk voor de set-

up, executie en analyse van de E-mail campagnes van Office Depot in Europa. Dit betekent dat iedere email binnen het netwerk van Viking Direct en Office Depot Europe, door jou of door een van jouw collega’s bedacht, ontwikkeld én geanalyseerd wordt.

Cool toch? Als Email Specialist zit je dagelijks diep in de Email campagnes. Zo zet je A / B-testen op om te zien wat voor welk land het beste werkt en werk je met data teams samen om te achterhalen welke doelgroepsegmentaties er zijn.

Als rol je uiteindelijk succesvolle campagnes op uit, en analyseer je die data uit Google Analytics en deelt deze met je team in dashboards en rapportages.

Daarnaast hoeft de innovator’ in jou ook niet stil te zitten. Office Depot zet namelijk ook flink in op marketing automation, iets waar jij een belangrijke rol in kan gaan spelen! Uiteraard doe je dit allemaal niet in je eentje, je werkt namelijk nauw samen met het hele Email Team.

3 specialisten waarmee je iedere dag weer het beste uit je data wil halen. Naast het Email Team werk je ook veel samen met de andere online specialisten, zoals het interne SEA, SEO en Affiliate Team.

Genoeg kennis in huis dus! Dit ben jij Om in aanmerking te komen voor de vacature Email Specialist heb je bij voorkeur al wat ervaring binnen de online marketing.

Je hebt al wat kennis op kunnen doen binnen de verschillende systemen, en weet wat wél en wat níet werkt. Het is natuurlijk een hele flinke pré als je al bekend bent met email marketing.

Dit zijn wij Office Depot is dé specialist op het gebied van kantoorartikelen in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Venlo worden door circa 750 medewerkers bijna alle landen in Europa bediend.

Office Depot is een innovatieve organisatie, die de laatste jaren flink investeert in het E-commerce platform. Niet alleen is alle online marketing expertise in huis gehaald (meer dan 20 specialisten!), ook blijft de organisatie investeren in budgetten en nieuwe ontwikkelingen om de markt altijd een stap voor te blijven.

Bedrijfscultuur Vanwege het internationale karakter binnen Office Depot is de bedrijfscultuur multicultureel’ te noemen.

Van bijna iedere Europese nationaliteit werkt er wel iemand bij Office Depot, wat maakt dat de voertaal voornamelijk Engels is.

Daarnaast is iedereen bij Office Depot zich er van bewust dat je als marktleider iedere dag op je best moet zijn. Jij en je collega’s zullen er dan ook scherp op moeten zijn om iedere dag het beste uit jezelf te halen.

Al met al is de cultuur is een mix van innovativiteit, resultaatgerichtheid, maar ook een cultuur waar samenwerken erg belangrijk is.

Arbeidsvoorwaarden De arbeidsvoorwaarden binnen Office Depot zijn uitstekend, en zoals je mag verwachten van een marktleider! De organisatie zorgt goed voor haar mensen.

 • Zo worden er iedere pauze flinke wandelingen gemaakt met collega’s, is er een groot restaurant, en worden er tijdens werktijd ook regelmatig overleggen gevoerd in de '
 • Coffee corner'. Daarnaast kan je binnen deze functie rekenen op het volgende arbeidsvoorwaardenpakket : een marktconform salaris;
 • 8% vakantiegeld; 24 vakantiedagen én 12 ADV dagen; Flexibele werktijden; De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering of overige verzekeringen.

  Pensioenregeling met een eigen bijdrage van 3% en het overige deel betaald door Office Depot; Reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer (vanaf 10 kilometer enkele reis) Flinke medewerkerskorting voor het sporten bij Fit for Free

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier