Food & Beverage Management Stagiair(e)
De L'Europe
Amsterdam, NL
34 dagen geleden

Heb jij een passie voor hospitality? Ben je gastgericht en wil je graag leren werken op een hoog niveau binnen verschillende Food & Beverage outlets, kies dan nu voor een stage bij De L’Europe.

Als Food & Beverage Management Stagiair(e) assisteer je bij de uitvoering van administratieve taken voor de afdeling Food & Beverage.

Tijdens deze afwisselende stage krijg je de mogelijkheid om mee te werken in de verschillende outlets zoals de met BIB Gourmand bekroonde Hoofdstad Brasserie en Hèt Terras en het Michelin ster Bord'Eau Restaurant Gastronomique.

Ons creatieve en talentvolle team introduceert smaakvolle gerechten die de gasten keer op keer

blijven verrassen.

In combinatie met een hoge mate van gastvrijheid bieden wij de gasten keer op keer een unieke ervaring.

Belangrijke taken & verantwoordelijkheden :

 • Assisteren bij het opnemen, invoeren en organiseren van reserveringen in de restaurants en bars.
 • Assisteren bij het verzorgen van de Food & Beverage roosters en urenregistratie in samenwerking met de (Assistent) Managers en met behulp van het tijdregistratiesysteem in het hotel.
 • Het verrichten van administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de bediening en keuken operaties.
 • Uitvoeren van Food & Beverage gerelateerde onderzoeken en projecten, waaronder het opstellen en continue updaten van procedures voor alle Food & Beverage outlets in samenwerking met de Managers.
 • Bij drukte operationeel meehelpen in de diverse outlets.
 • Ben jij die gastgerichte, vriendelijke, spontane en flexibele Stagiaire en wil je deel uitmaken van een enthousiast en gemotiveerd team?

  Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar vacature deleurope.

  com.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier