Customer Solutions Expert Computer
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
17 dagen geleden

Vacatures

Customer Solutions Expert Computer (38 uur)

Media Markt - Saturn Holding Nederland BV maakt onderdeel uit van de Metrogroep, welke een aparte notering heeft op de beurs van Frankfurt.

De Metro Group is een wereldwijd opererende organisatie : één van de grootste retailorganisaties ter wereld met 250.000 werknemers en een omzet van ruim 60 miljard euro.

Naast Media Markt - Saturn hoort bijvoorbeeld ook de Makro tot de Metrogroep. Media Markt-Saturn is, met ruim 1006 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft Media Markt - Saturn een explosieve groei doorgemaakt en heeft inmiddels 50 vestigingen. De cultuur binnen Media Markt -

Saturn is zeer informeel en vooruitstrevend. Alle medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien.

Media Markt - Saturn is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen. Elke

vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Taken & verantwoordelijkheden :

Als Customer Solution Expert Computer ben je verantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van onder andere computers en computeraccessoires.

In de winkel benader je klanten actief en helpt hen op vriendelijke wijze. Je verkoopt, adviseert en biedt uitstekende service.

Je benadert klanten actief en geeft deze gedegen productinformatie. Je springt goed in op de wensen van de klant en samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een geordende afdeling en zorg je voor een prettige winkel-

en werksfeer. Je zorgt voor het aanvullen, presenteren en prijzen van de producten op de afdeling. Door jouw overtuigingskracht, service gerichtheid en natuurlijk gevoel voor sales gaat ieder klant meer dan tevreden te winkel uit! Targets met de daaraan gekoppelde bonusregeling vormen voor jou een extra stimulans om net dat stapje verder te gaan waarbij de wensen van je klant uiteraard altijd centraal blijven staan.

Een klant aanspreken op een andere afdeling draai jij je hand niet voor om.

Profiel : Wat verwachten wij van jou?

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal 1 jaar winkelervaring in een verkoop of service gerichte organisatie.
 • Minimaal VMBO werk- en denkniveau.
 • Je bent representatief en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Aantoonbare affiniteit met mobiele telefoons, netwerken, breedband, tablets, digitale televisie etc.
 • Flexibele inzetbaarheid.
 • Een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid waarmee je bijdraagt aan een goede sfeer in de winkel. Jij staat liever voor de balie dan erachter, klanten komen voor jou terug!
 • Ervaring binnen verkoop van consumenten elektronica is een belangrijke pre!
 • Interesse?

  Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt -

  Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

  Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier