Senior Project Engineer Instrumentation
Teqoia
Almelo, Nederland
1 dag geleden

Als Senior Project Engineer Instrumentation maak je onderdeel uit van een projectteam die alle besturings- en instrumentatiesaspecten binnen een grote variëteit aan projecten verzorgt.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, adviseren en het uitvoeren van haalbaarheidsstudies. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en integriteit van het ontwerp.

Je maakt zelfstandig of in teamverband het instrumentatie en besturingsontwerp voor installaties en fabrieken. Hierbij houd je ook rekening met specificaties voor besturings-

en beveiligingssystemen en veld instrumenten, configuratieschema's, Instrument Loop Diagrams, lay-outs en instrument installatie documenten.

 • Op het gebied van Instrumentation en Process Control verzorg je samen met de Process Engineer, de P&ID’s en beveiligingsschema'
 • s. Daarnaast heb je een belangrijke rol bij het verrichten van HAZOP- en SIL studies. Gedurende het project onderhoud je nauw contact met de opdrachtgever en andere vakgebieden.

  Je zorgt ervoor dat iedereen steeds de juiste informatie heeft en streeft er naar om een project volgens afgesproken kwaliteit, planning en budget op te leveren.

  Bij Teqoia zijn we heel helder en duidelijk over onze arbeidsvoorwaarden. We bieden een compleet en actueel aanbod, passend bij een functie als Senior Project Engineer Instrumentation.

 • Wij bieden een interessante en uitdagende vaste baan binnen een internationaal georiënteerde organisatie met een professionele en persoonlijke werksfeer én flexibele werktijden;
 • Teqoia hanteert hetzelfde CAO als de organisatie waarvoor jij aan de slag gaat. Je hebt een goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring), een prima vakantieregeling (29 vakantiedagen) en goed dekkende reiskostenvergoeding;
 • Je kunt rekenen op een prima pensioenregeling ;- De eerste weken zal je een gedegen inwerktraject volgen om zo goed kennis te kunnen maken met de organisatie en de verschillende afdelingen en collega'
 • s;- We hebben aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Om je ontwikkeling in het vakgebied te stimuleren worden er geregeld vakgerichte trainingen en cursussen aangeboden, kun je rekenen op persoonlijke en vaktechnische coaching en zijn er tal van carrièremogelijkheden;
 • Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het bedrijf en onze partner is goed te bereiken met het Openbaar Vervoer.Teqoia in Oldenzaal is een technisch detachering-
 • werving- en selectiebureau, actief in Overijssel en Gelderland. Teqoia is dé specialist in de bemiddeling tussen hooggekwalificeerd technisch personeel en technische bedrijven.

  Vanuit Teqoia Oldenzaal helpen wij diverse technische bedrijven bij het invullen van tijdelijke en vaste technische functies .

  Denk daarbij aan engineers, project managers, werkvoorbereiders, planners, tekenaars, et cetera.Vanuit een diepgaande passie voor technologie zorgen we telkens voor de juiste expertise om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

 • Dit zijn de waarden waar we voor staan : - Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen;- Wij zijn lokaal en dichtbij;
 • Wij denken groots en vrij met je mee;- Alleen ga je hard, maar samen komen we verder;- Wij geloven in ons werk en resultaat maakt ons gelukkig.
 • Wij hechten veel waarde aan je persoonlijke- en professionele groei.Onze partner is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau en is in ruim 20 landen actief in diverse takken van sport, zoals chemie, energie en milieu, industrie, infrastructuur, gezondheid en voeding, olie en gas en vastgoed.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier