Allround machine operator | 2 ploegen | Sassenheim
Tempo-Team
Sassenheim, NL
7 dagen geleden

Zoek jij een nieuwe uitdaging als allround machine operator binnen een productieproces? Beschik jij over leidinggevende capaciteiten? Lees dan nu verder!

Als operator bij Ravensbergen in Sassenheim ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van het goed produceren van producten van verschillende productgroepen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van operationele storingen en het bijsturen van het productieproces.

 • Dit krijg je van ons;
 • Marktconform salaris van €2400,- exclusief toeslagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Werken in een tweeploegendienst
 • Wij zoeken een allround machine operator uit de regio Sassenheim voor Ravensbergen die aan de volgende voorwaarden voldoet;
 • Algemene kennis van HACCP
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je denkt in termen van processen en systemen
 • Je bent flexibel
 • Word jij hier enthousiast van en wil jij graag werken als operator bij Ravensbergen in een twee ploegendienst in Sassenheim?

  Wil je meer informatie? Stuur een e-mail, whatsapp bericht of bel ons via 06-23402592. Direct solliciteren? Gebruik de sollicitatiebutton.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier