Kraanmachinist | fulltime | vast | omgeving Doetinchem
Recruitnow
Hengelo gld, Nederland
8 dagen geleden

Voeg jij het juiste ingrediënt toe aan beton?Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van prefab betonelementen voor o.

a. weg- en waterbouw in de directe omgeving van Doetinchem. Zij zijn op zoek naar een kraanmachinist ter aanvulling van hun productieteam.

Het gaat om een structurele fulltime functie in dagdienst met uitzicht op een vast dienstverband! De functieHet team van 3 kraanmachinisten zoekt een nieuwe collega.

Allemaal houden ze van hard werken, maar zeker ook van gezelligheid en humor! Je kan je voorstellen dat betonelementen geen producten zijn die gemakkelijk te verplaatsen zijn, vandaar dat in het pand portaalkranen zijn aangelegd die dit voor je kunnen doen.

De besturing hiervan, dat doe jij. Daarbij is het van belang dat je nauwkeurig bent, oog hebt voor detail, rust en overzicht kan bewaren en goed en helder overlegt met je collega s.

Uiteraard is het hiermee van belang dat je goed Nederlands spreekt en ABA (algemeen beschaafd Achterhoeks) wordt zeer gewaardeerd.

Naast het besturen van de kranen hierbij een aantal taken die je kan verwachten in deze functie : Elementen laden op vrachtwagen Betonmortel bestellen en mallen afstorten Elementen opslaan op het tasveld Elementen draaien voor kwaliteitscontrole en transport naar het tasveld De ideale kandidaatDe collega s zijn natuurlijk op zoek naar een enthousiaste collega die zin heeft om aan de slag te gaan.

Daarnaast omschrijven zij hun ideale collega als volgt : Dat je goed om kan gaan met de kraan of dit graag wilt leren Dat je het prettig vind om in een gezellig team te werken en veel contact te hebben met collega s Dat je oog hebt voor eigen veiligheid en die van je collega s Wat biedt het bedrijf?

Dit bedrijf biedt niet alleen een fijne werkomgeving, maar ook vele andere voordelen. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag binnen een collegiaal team, je bent verzekerd van een volle werkweek en doe je het goed dan is er kans op vast dienstverband! Wat houd je nog tegen?

Solliciteer direct via de button of heb je nog vragen, bel Dineke zij vertelt je er graag meer over! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier