Operator
Randstad
Broek op Langedijk, NL
9 uur geleden

Vacature Operator Verpakkingslijnen (direct in dienst!)

Randstad Techniek is per direct op zoek naar meerdere Operators voor aan de verpakkingslijnen- en machines bij een toonaangevende opdrachtgever in de voedingsmiddelenindustrie.

Voor deze functie als Operator is het belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan met het instellen, bedienen en ombouwen van de verpakkingsmachines, het beheersen en bewaken van het procesverloop en het adequaat ingrijpen bij storingen binnnen het proces.

Als Operator in de levensmiddelenindustrie ben je werkzaam volgens strenge HACCP-richtlijnen, voedselveiligheid en kwaliteitsrichtlijnen.

De werkzaamheden worden verricht in 3-ploegendiensten.

Na de indiensttreding zal direct gestart worden met een opleidingstraject, dit met het doel om je als Operator snel de diverse verpakkingsmachines en lijnen meester te kunnen maken.

Na het doorlopen van het opleidingstraject tot Allround Operator volgt er een eindtest, waarna een promotie de vervolgstap is.

De sollicitatieprocecdure bestaat uit een intakegesprek bij Randstad Techniek, het maken van een aantal digitale testen en het voeren van twee gesprekken bij de opdrachtgever.

Bij ten minste een van de gesprekken zal er een rondleiding worden georganiseerd, om jou als Operator een goed beeld te geven van de werkzaamheden en het machinepark.

Functievereisten

 • Bij grote voorkeur een afgerond diploma Operator A / Vapro A of gelijkwaardig
 • Aantoonbare werkervaring als Operator aan verpakkingsmachines
 • Het is een pré als je ervaring hebt opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie
 • Vanwege de werktijden / werklocatie is een eigen vervoersmiddel vereist
 • Werktijden : In 3-ploegendiensten

  Salaris : Tussen de €2200,- en €2500,- bruto per maand

  Toeslag : Gemiddeld 20% toeslag

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier