Senior Investment Manager Private Equity
PGGM
Zeist, Netherlands
7 dagen geleden

Jouw functie

Je komt als ervaren private equity investeerder een goed lopend team versterken. Uit je netwerk source je nieuwe internationale investeringsmogelijkheden en je beheert een deel van de internationale portefeuille.

Het PE team heeft de afgelopen jaren een goed renderende co-investeringsportefeuille opgebouwd van zo’n 30 directe belangen in bedrijven.

We investeren EUR 20-250 miljoen per bedrijf. Maar er kan nog meer gebeuren aan pro-actieve sourcing van co-investeringen in een vroege fase van het investeringstraject.

Om dat te bereiken ben in staat het interne en externe proces te versterken en doordat je vertrouwensbanden opbouwt met leidende GPs lukt het je nieuwe investeringen mee te co-

underwriten. Het is een competitieve omgeving waar grote internationale institutionele investeerders concurreren om mee te kunnen doen in aantrekkelijke investeringen.

Je bent een uitstekende teamplayer en hebt een voorbeeld functie binnen het team. Tijdens de executiefase van een nieuwe investering geef je leiding aan een ambitieus dealteam.

Binnen PGGM Private Markets wordt je herkend als thoughtleader op het gebied van alternative investments.

Jouw afdeling

De afdeling Private Equity is een team in opbouw binnen PGGM Vermogensbeheer. De Private Equity investeringen betreffen wereldwijde investeringen in Private Equity fondsen, co-

investeringen met deze fondsen en het aankopen van belangen in Private Equity portefeuilles (zogenaamde 'secondairies'). Buy-

out investeringen vormen de kern. De huidige portefeuille is wereldwijd gespreid over de verschillende marktsegmenten en is met een marktwaarde van ruim € 11 miljard een van de grootste private equity portefeuilles in Europa.

Het Private Equity team is onderdeel van Private Markets en telt op dit moment 20 teamleden.

Profiel

Jij bent een gedreven professional met ruime institutionele internationale private equity ervaring die zich herkent in onderstaand profiel :

 • Minimaal 10 jaar werkervaring in private equity bij een GP of LP met een overtuigend investeringstrackrecord
 • Groot netwerk in de internationale private equity wereld is een pre;
 • Sterk analytisch;
 • Daadkrachtig, implementatievaardig en overtuigingskracht;
 • Teamplayer;
 • Acteert op een integere, open en eerlijke wijze en heeft daarbij respect voor mens en omgeving.
 • Wij bieden

  Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel.

  Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.

  We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren.

  Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

  Meer weten?

  Wil je meer weten dan kan je contact opnemen met Irma Bousardt op telefoonnr. 030-2772315.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  LI-IB1

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier