Senior marktonderzoeker / projectleiderMarktonderzoekerTelefonische enquêteursFace-to-face enquêteursDoorlopende vacature: Telefonische interviewersDoorlopende vacature: EnquêteursDoorlopende vacatures MotivactionDoorlopende vacatures Markteffect
Alles Over Marktonderzoek
Eindhoven, NL
37 dagen geleden

Senior marktonderzoeker / projectleider

Vacature senior marktonderzoeker / projectleider

minimaal 32 uur per week)

Right Marktonderzoek is een full-service onderzoeksbureau in de binnenstad van Zwolle.Met een enthousiast, gespecialiseerd, dynamisch team en een dosis ervaring voeren we al meer dan 25 jaar voor een grote diversiteit aan klanten zowel kwalitatief als kwantitatief marktonderzoek uit in binnen- en buitenland.

Voor versterking binnen ons team zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren marktonderzoeker / projectleider, die ondersteunt bij het realiseren van onze doelstellingen.

Heb je meerdere jaren werkervaring als marktonderzoeker en in het aansturen van projecten? En passen de woorden teamplayer, kritisch, flexibel, resultaat-

en klantgericht bij je en je bent toe aan een nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met je!

Stuur uiterlijk 16 mei je sollicitatiebrief naar Ursula Homma (uhomma rightmarktonderzoek.nl).

Bij vragen mag je telefonisch contact opnemen met Hans Homma : 038-4212185.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier