Oproepkrachten - Ambulanten
Cuisinier Huize Molenaar
Utrecht, Nederland
8 dagen geleden

Wij zijn permanent op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 10 uur per week willen werken in de bediening. Wij werken met een hecht team van ongeveer 30 oproepkrachten die bij ons in dienst zijn : wij werken geheel zonder uitzendkrachten.

Het verloop is laag, de meeste studenten blijven tot of zelfs na hun afstuderen bij ons werken. Ervaring in de horeca is een pré, maar als je een zekere dosis gastvrijheid in je hebt, servicegericht en representatief bent nodigen we je van harte uit te solliciteren door een mailtje met je motivatie en CV te sturen naar bediening huizemolenaar.nl.

Ook onze keuken zoekt regelmatig ambulante hulp, zowel voor de afwas als voor de basiswerkzaamheden in de keuken, een uitgelezen kans om een kijkje in een topkeuken te nemen.

Heb je interesse, mail dan naar chefkok huizemolenaar.nl.

Print

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier