Zelfstandig Calculator
Centerpoint
Alkmaar, Noord-Holland, nl
5 dagen geleden
source : Jobbird

Als calculator bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van detailbegrotingen ten behoeve van de uitvoering van projecten.

U bent in staat actief mee te denken over bouwsystematiek, detaillering, planning en logistiek en in staat om een project vanaf een eenvoudige schets fictief te bouwen en te doorgronden.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en acteert u op HBO werk- en denkniveau. Kennis van Ibis trad in revit is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u daarna een vast contract aangeboden.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Sollicitatieprocedure

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-

eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.

V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden.

De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever.

Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier