Scooterbezorger in de regio ZALTBOMMEL
Recruitnow
Nederland
9 dagen geleden

Sandd is per direct op zoek naar een thuisbezorger die ons bezorgteam komt versterken. Je bezorgt onze post op een scooter op dinsdag tot en met zaterdag bij jou in de buurt! Wat ga je doen?

Je werkt vanuit huis. De post wordt dus ook echt bij jouw thuis afgeleverd. Vanaf dit adres ga je de post voor jouw eigen gebied sorteren.

Als je hier mee klaar bent, mag je de post gaan bezorgen. Dit doe je op een scooter die Sandd voor je beschikbaar stelt.

Deze scooter staat ook bij jou thuis in de schuur of garage. In deze functie ben je werkzaam in je eigen werkomgeving dus je hebt snel een praatje met mensen die je kent! Dit bezorgen wij jou als bezorger : -

 • Een bruto uurloon van EUR 9.52 per uur; - Vakantiegeld en 20 vakantie dagen op basis van een 40 urige werkweek; - Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Doorgroeimogelijkheden; - Leenscooter om je werkzaamheden te kunnen uitvoeren tijdens werktijd. Dit vragen wij : - Je beschikt over een rijbewijs of scooter certificaat;
 • Je bent bereid om te werken tussen 07.00 en 17.00 uur; - Je kunt zelfstandig werken; - Je bent vijf dagen per week beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdag.
 • Sandd is uniek. Waarom? Dat is eenvoudig. Wij zijn rasechte ondernemers! Met lef gaan we de concurrentie aan. Daarmee halen we het onderste uit de kan en het beste uit onszelf.

  Geen enkele dag is saai, omdat we innoveren. We werken in een simpele platte organisatie en we houden niet van moeilijk doen.

  Ook willen we continu beter worden. Dit doen we met enthousiasme, ook als het soms moeilijk lijkt. Niets houdt ons tegen!Dit vragen wij : Ben je minimaal 16 jaar, beschikbaar tussen dinsdag en zaterdag en houdt niets je tegen om jouw post netjes en op tijd te bezorgen?

  Solliciteer dan nu naar een baan als postbezorger in jouw buurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier