Vrachtwagenchauffeur CE dieplader internationaal Sittard
Randstad
Sittard, NL
2 dagen geleden

Ben jij een ervaren CE diepladerchauffeur uit de omgeving Sittard en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als dieplader chauffeur verzorgt u het transport van zwaar werkmaterieel en aanverwante machines naar o.a. bedrijven en bouwlocaties in voornamelijk Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

Tevens verzorgt u het laden en lossen van het te vervoeren werkmaterieel.

Functie-eisen

Naast het benodigde rijbewijs CE, het chauffeursdiploma en de Code 95 is ervaring met het transporteren en het laden en lossen van groot werkmaterieel een vereiste.

Wat vragen wij nog meer van u :

Een flinke dosis zelfstandigheid, flexibiliteit, een net en verzorgd voorkomen, verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid, een portie technisch inzicht, bereid om geregeld te overnachten en enige kennis van de Duitse en Engelse taal.

We vragen flexibiliteit, klantgerichtheid en een net en verzorgd voorkomen.

Aanbod

Wij bieden u afwisselende werkzaamheden tegen een interessante vergoeding, een informele werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Reageer dan snel en solliciteer!

2100979 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier