VASTE BAAN MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN IN DE HOUT/KUNSTSTOFINDUSTRIE
Randstad
Breedenbroek, NL
17 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

VACATURE MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

WIL JIJ WERKEN IN DE PRODUCTIE BIJ ÉÉN VAN DE GROOTSTE KOZIJNENPRODUCENT VAN NEDERLAND?

Lees dan snel verder!

Voor een klant in de omgeving van Dinxperlo zijn wij op zoek naar meerdere profielen in de productie van kozijnen. Het bedrijf produceert al meer dan 75 jaar houten-

en kunststofkozijnen en gevelelementen. Met de hoogwaardige technische kennis en de jarenlange ervaring profileren zij zich als koploper op de Nederlandse markt.

Vele mensen zijn je voorgegaan en hebben door kunnen groeien in het bedrijf! Dit houdt dan ook in dat mensen hier graag blijven werken en dat er ruimte is voor opleidingsmogelijkheden.

Wie weet draag jij straks óók je steentje bij aan het maken van duurzaam timmerwerk.

WAT WIJ ZOEKEN?

MACHINAAL HOUTBEWERKER (fulltime)

Deze functie bestaat vooral uit het bedienen van de houtmachine, waar de producten uit voort komen. Je moet echter ook in staat zijn om zaken handmatig op te pakken, zoals kleinere aanpassingen aan het product.

WERKPLAATS TIMMERMANNEN (fulltime)

Het is een must dat je bouwtekeningen kunt lezen en verwerken in de timmerwerkzaamheden.

GLASZETTER & KITTER (fulltime)

Deze functie bestaat uit het glaszetten en kitten van de geproduceerde kozijnen. Het is een pré dat je ervaring hebt met het kitten van kozijnen

Je bent in deze fulltime functies beschikbaar van maandag t / m donderdag van 07 : 00 tot 16 : 30 uur en op vrijdag van 07 : 00 uur tot 12 : 30 uur (vrijdag middag vrij!)

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een baan in een hecht en gezond familiebedrijf met een informele werksfeer.

Een functie met verantwoordelijkheid voor het eindproduct.

Parttime en fulltime werk, met veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Beloningsregeling volgens CAO Timmerindustrie met passende reiskostenvergoeding

Reageer dan snel!

Bij vragen, bel gerust : 0543-551580

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier