Coördinator Channel Support voor T-Mobile HQ in Den Haag
YoungCapital
Nederland
3 dagen geleden

Functieomschrijving Wat ga je doen?Als Coördinator Channel Support op het hoofdkantoor van T-Mobile beheer jij jouw eigen portefeuille aan zakelijke klanten.

Je hebt dus veel verantwoordelijkheden! Het gaat hierbij om klanten, ook wel partners of dealers, die T-Mobile diensten leveren aan eindgebruikers.

Jij bent verantwoordelijk voor het gehele operationele proces vanaf het moment dat een T-Mobile eindgebruiker wordt aangemeld totdat hij / zij is aangesloten op het T-

Mobile netwerk : de tussenpersoon, de adviesverlener en zelfs de gatekeeper tussen de dealer en T-Mobile, dus. Wat houdt dat in?

Problemen kunnen zich natuurlijk presenteren, maar je kunt ook zelf ontdekken, analyseren en oplossen. Bij T-Mobile is er de vrijheid om out of the box te denken en je eigen ideëen te uiten.

Als jij een probleem ontdekt of voorziet, ga jij bij de partner langs en op onderzoek uit. Hierin weet jij snel te schakelen juiste afdelingen intern, zoals Sales, Marketing en Juridische zaken, om binnen gestelde deadlines een passende oplossing te bieden én houdt jij het contact met jouw klant.

Op deze manier zorg jij met jouw handelen voor tevreden klanten en eindgebruikers en leer je T-Mobile als bedrijf op alle lagen kennen.

Over de werksfeerT-Mobile is een bedrijf vol gedreven medewerkers. Je kunt jezelf hier goed ontwikkelen, zowel in de hoogte, als in de breedte en je zal hier door de sfeer, je collega s en je manager in gestimuleerd en gecoached worden.

Doorgroeimogelijkheden liggen bijvoorbeeld richting de sales, het project- en procesmanagement, of zelfs bij marketing. Wat wij bieden Een mooi salaris van €2.

750,- bruto per maand;Een verantwoordelijke functie, waar jij je als een professional kunt ontwikkelen;Leuke extra's zoals het bijwonen van seminars, uitjes met Young T-

Mobile etc;Ruime doorgroeimogelijkheden die zowel nationaal als internationaal kunnen zijn;Een gezellig team. Wat wij vragen Minimaal hbo-

 • werk- en -denkniveau; Je minimaal 1 jaar ervaring met bedrijfsinterne structuren;Je bent communicatief sterk, commercieel ingesteld en pakt graag werkzaamheden aan;
 • Je bent gedreven en professioneel. Check hier alle vacatures van T-Mobile Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier