Ervaren toezichthouder milieu
MWH Global Inc
Arnhem Netherlands
18 dagen geleden

Description

Als toezichthouder milieu controleer je zelfstandig of bedrijven voldoen aan de geldende milieu wet- en regelgeving. Je werkt aan verschillende projecten voor diverse overheden, zowel projectmatig vanuit ons kantoor als op detacheringsbasis.

Binnen je werk heb je een open blik en je volgt de nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet. Als ervaren toezichthouder begeleid je junioren in de uit te voeren werkzaamheden.

Op zowel onze vestiging in Delft als onze vestiging in Arnhem hebben we plaats voor nieuw talent. Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s die zin hebben om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

We bieden ruimte om jezelf door te ontwikkelen binnen het vakgebied door middel van gerichte begeleiding en trainingen. Ben je gedreven om voor onze opdrachtgevers goed werk te leveren en wil je jezelf, het werkveld en je collega’s verder ontwikkelen? Reageer dan!

Qualifications

De gewenste kwalificaties en eigenschappen voor deze functie zijn :

 • Een afgeronde milieukundige HBO opleiding of vergelijkbaar en minimaal 3 jaar relevante ervaring als toezichthouder;
 • Kennis van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (Wabo) en relevante milieu wet- en regelgeving;
 • Je vindt het leuk om actief bij te dragen aan de opleiding van junioren binnen het werkveld;
 • Je bent enthousiast en kunt goed omgaan met veranderingen in je werkomgeving;
 • Je bent betrouwbaar, klantgericht en hebt een sterke focus op het te behalen resultaat binnen de gestelde randvoorwaarden;
 • Je rijbewijs B.
 • Je standplaats (Arnhem of Delft) bepalen we in overleg.

  About Stantec

  Met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op meer dan 400 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving.

  In Nederland bieden we al ruim 30 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid.

  Bij onze dienstverlening staat de samenleving waarin we werken centraal. Participatie en draagvlak organiseren, en begrijpelijke, bruikbare informatie maken van grote hoeveelheden data zijn onze specialiteiten.

  Netherlands

  Location (Hold Ctrl key to select more than one Location)

  Netherlands-Arnhem, Netherlands-Delft

  Job Category

  Auditing, Consulting, Engineering Other, Legal

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier