Backoffice Medewerker
Personato werving en selectie
Helenaveen, NL
9 dagen geleden

Jouw rol als Backoffice Medewerker is dynamisch. Maar wat houdt dat dan in? Jij bent continu de schakel tussen leverancier, verkoop en inkoop.

Jij zorgt ervoor dat het gehele leverproces van het fruit vlekkeloos verloopt. Dit houdt in dat je vanaf het moment van de order tot het afleveren bij de klant precies weet waar het product zich bevindt en welke (administratieve) handelingen er gedaan moeten worden.

Dit bovenstaande is natuurlijk een hele globale schets, maar waar kun je dan concreet aan denken bij zo'n leverproces?

 • Jij stemt met telers en leveranciers de levertijd van het product af;
 • Jij plaats de inkooporders in het ERP systeem;
 • Jij bewaakt afspraken met leveranciers;
 • Jij bestelt verpakkingsmateriaal;
 • Jij ondersteunt de verkoop bij de verwerking van de klantorders.
 • Niet alleen de leverancier en klant behoren tot jouw externe contacten, maar hier komt veel meer bij kijken. Vergis je er dus niet in dat deze rol puur en alleen administratief is.

  Zo heb je bijvoorbeeld ook contact met partijen zoals de keuringsdienst en transporteurs. Hiermee maak je afspraken over de import en export van het product.

  Functieeisen

  Communicatie. Hét keyword in deze functie. Jij legt makkelijk contact, zowel intern als extern. Jij weet om te gaan met ad-

  hoc situaties en zet daarbij de levering van het fruit altijd op nummer 1. Komt er om 16.59 uur een order binnen? Ook dan zorg jij dat alle administratieve handeling die dag piekfijn in orde komen, ook ná 17.00 uur.

  Om een zo goed mogelijke feeling met het bedrijf te krijgen ben jij bij voorkeur 38 uur per week beschikbaar. Daarnaast werk je ongeveer 1x per maand ook op zaterdag, maar dat betekent wel dat je door de week een dagje vrij hebt.

  Jij bent in staat om verder te denken dan gevraagd wordt. Jij denkt in kansen in plaats van in problemen en durft vanaf dag 1 werkzaamheden zelfstandig op te pakken.

  Daarnaast neem jij het volgende mee :

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Duits is een pré;
 • Bij voorkeur heb je al ervaring met ERP Systeem Navision;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke branche;
 • Jij gaat iedere dag weer nauwkeurig te werk.
 • Voel je nu al die energieboost door je lichaam stromen? Dan adviseer ik je om snel je CV op te sturen en wie weet nodig ik je uit voor een kennismaking!

  Bedrijfsomschrijving

  Eet jij ook wel eens knapperige blauwe bessen in je yoghurt? Of die heerlijke rode aardbeien op je bolletje vanille ijs? Dan is de kans groot dat ze van dit bedrijf afkomen : ASF Holland B.

  V., een groothandel gespecialiseerd in zacht fruit. Denk hierbij aan aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen. Het hoofdkantoor is gevestigd in het rustige, bosrijke dorpje Helenaveen.

  ASF voorziet retailers en tussenhandelaren in diverse Europese landen van zacht fruit. Het maakt niet uit in welk volume, kwaliteit, specificatie of verpakking, ASF zorgt dat het voor elkaar komt.

  ASF is een groeiende organisatie en is daardoor continu in beweging. Dit is een van de redenen dat ze jouw hulp als Backoffice Medewerker goed kunnen gebruiken.

  Je werkt in een echte productie-omgeving. Ad-hoc, dynamisch, kortcyclisch, zijn allemaal woorden die bij ASF van toepassing zijn.

  Daarnaast is de sfeer op kantoor gemoedelijk. Met 45 vaste medewerkers in dienst weet jij precies wie voor wat verantwoordelijk is.

  Dit betekent dus ook dat de lijntjes kort zijn en er snel een knoop doorgehakt kan worden.

  Cliché maar waar : hands-on! Binnen ASF weten ze wel wat werken is. Productie en kantoor staan nauw met elkaar in verbinding.

  Komt er een extra order binnen? Dan blijft niet alleen productie langer, maar zorgt de backoffice er ook voor dat administratief alles meteen in orde komt.

  Samen doen'' zijn daarom de kernwoorden die erg goed bij de cultuur passen.

  Het kantoor van ASF is modern en nog zo goed als nieuw. Vanaf je werkplek kijk je zo de hal in waar productiemedewerkers het fruit goedkeuren en verpakken.

  Een extra beleving tijdens je werkdag!

  Arbeidsvoorwaarden

  ASF maakt gebruik van de CAO Groothandel in Groente & Fruit. Jaarlijks wordt er een tof bedrijfsuitje georganiseerd en wordt het zeker gewaardeerd als jij initiatiefnemer bent van een vrijdagmiddagborrel!

  De selectieprocedure ziet er als volgt uit :

 • Kennismaking bij Personato;
 • 1e gesprek bij ASF;
 • Assesment;
 • 2e gesprek bij ASF en meteen afrondend.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier