Recovery verpleegkundige Bewegingszorg Naarden
Bergman Clinics
Naarden, Netherlands
27 dagen geleden

Wat ga je precies doen?

Jij vangt als recovery verpleegkundige de cliënten op nadat zij een ingreep hebben ondergaan. Je verpleegt en verzorgt de cliënten totdat ze volledig uit hun narcose zijn om daarna naar de verpleegafdeling te kunnen gaan.

Dit doe je onder andere met oog voor individuele wensen en behoeften. Door jouw ervaring binnen de recovery weet jij precies welke taken daarbij horen.

Wat anders is dan je misschien gewend bent, is dat jij in deze functie bij Bergman Clinics veel ruimte krijgt voor 1-op-

1 contact met cliënten. Voor jou is een bezoeker niet zomaar iemand. Jij focust in jouw functie juist op de band met de cliënt.

Jij deelt de ambitie om te behoren tot de beste focuskliniek bewegingszorg van Nederland. Dit bereik jij door 18 uur in de week te werken aan :

Observeren en controleren van cliënten en vitale functies in de verschillende stadia van bewustzijn.

Registreren van gemeten waarvan van vitale functies en toegediende.

Bewaken van de uitwerking van anesthesiemedicatie.

Verlenen van postoperatieve zorg zoals warmtetoediening, wondverzorging en pijnbestrijding.

Bij plotselinge veranderingen in de toestand van de cliënt direct de anesthesioloog inschakelen en handelen in acute situaties.

Beheren van de holding, recoveryruimte, medische hulpmiddelen en materialen en deze tijdig controleren en testen van de werking en veiligheid.

Mankementen? Dan geef je dit uiteraard door aan de Floormanager.

Functie-eisen

Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

Jouw oneindige positiviteit en enthousiasme breng je over op de cliënten die de kliniek bezoeken. Je zorgt voor goede service en toont veel eigen initiatief.

Jij bent een luisterend oor en kunt je goed inleven in wat de cliënten doormaken. Verder breng jij voor deze functie als Recovery verpleegkundige bij Bergman Clinics mee :

 • minimaal een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau A / 4 / 5
 • een aanvullende opleiding tot Recovery verpleegkundige of SEH, IC / CCU verpleegkundige
 • op z’n minst 2 jaar recente praktijkervaring op een recovery afdeling
 • geen 9-tot-5-mentaliteit en je bent flexibel inzetbaar.
 • Van krijg je van ons?

  Wij zijn ons ervan bewust dat we onze ambities alleen kunnen realiseren door toptalent aan ons te binden. Daarom besteden we veel aandacht aan de bedrijfscultuur en aan (door)groeimogelijkheden voor medewerkers.

  In dat kader bieden we jou een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten in een omgeving waar altijd wel íets gebeurt.

  En, je krijgt ook nog :

 • een salaris ingeschaald in FWG 55.
 • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 7 maanden. Wanneer beide partijen tevreden zijn na deze periode zal het contract worden omgezet naar onbepaalde tijd.
 • goede arbeidsvoorwaarden passend bij de CAO ZKN.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier