Brand Manager Xolair
Region Europe GenMed
Arnhem, Netherlands
47 dagen geleden

Job Description

Bij Novartis produceren wij een veelvoud aan innovatieve geneesmiddelen. Om ervoor te zorgen, dat deze producten bij de juiste patiënten komen, vertrouwen wij op de kennis en kunde van ons Marketing & Sales team.

Om binnen de business unit Respiratory het Xolair marketing team aan te sturen, zijn wij op zoek naar een Brand Manager.

We zoeken een kandidaat met een uitgebreide strategische en managerial achtergrond die in staat is zijn of haar team in hun kracht te zetten.

Doel van de functie

Binnen deze functie ligt de focus op het ontwikkelen, implementeren en dragen van de verantwoordelijkheid over de strategie van Xolair en het bijbehorende product plan(nen), zodat deze optimaal rendement, marktaandeel en omzetgroei voor zowel de korte als de lange termijn garanderen.

Daarnaast is de Brand Manager verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van het cross functionele team. Ook het direct leidinggeven en ontwikkelen van de Product Manager Xolair is een belangrijke taak.

Je beschikt over :

 • Een Bachelor / MSc diploma met een biomedische, marketing, of bedrijfskundige achtergrond.
 • Ten minste twee jaar ervaring in een strategische commerciële rol
 • Kennis van het Nederlandse zorgstelsel
 • Vloeiend in Nederlands en Engels
 • Bovenal ben je ondernemend, veranderingsgezind, leergierig en natuurlijk beschik je over een winnaarsmentaliteit
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier