Medewerker Verhuur
Randstad
Amstelveen, NL
18 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij klantgericht, durf jij met mensen in gesprek te gaan en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is de rol

Dit kun je verwachten op een dag bij onze opdrachtgever : ’s Ochtends start je samen met je collega’s het filiaal op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben.

Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, we hebben een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is.

Wanneer de klant de machine komt terugbrengen controleer je de machines zorgvuldig en zorg je voor de juiste administratieve afhandeling.

Kortom : Je zorgt dat alles van A tot Z perfect wordt geregeld voor de klant. De dag biedt veel afwisseling. Het ene moment ben je de mail en telefoon aan het beantwoorden en stel je offertes op, terwijl je op een ander moment de klanten in het filiaal te woord staat of licht onderhoud verricht aan de machines.

Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede uitstraling van het filiaal.

Dit neem jij mee

We zjin vooral op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv.

Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij ons. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze machines, je hebt wel een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s, aangevuld met een MBO werk en / of denk niveau;
 • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schiet niet in de stress wanneer je bijv. even alleen achter de balie staat en tegelijkertijd klanten binnenkomen en de telefoon voortdurend gaat. Jij regelt het!

 • Je werkt graag samen met collega’s;
 • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B.

  Dit bieden wij

  Je kunt rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers.

  Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

  Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij deze opdrachtgever? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier