SMD-Operator
Neways Electronics International N.V
Breugel, Netherlands
8 dagen geleden

Waar kom je te werken als SMD-Operator?

Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China en een verkoop-

en servicekantoor in Singapore. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2500 collega’s wereldwijd.

Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten : producten die ons leven aangenamer maken.

Onze kernwaarden zijn : proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Advanced Applications, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen.

Werken bij Neways Advanced Applications voelt als werken binnen een familiebedrijf met ruim 280 medewerkers, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan.

Er wordt gewerkt aan high mix en low volume elektronische samenstellingen die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden verkocht.

Klanten zijn veelal actief in de volgende marktsegmenten : medische diagnosesystemen, medische analysesystemen, dataverwerking, transport en opslag van elektronische data, machinebesturingen en analyseapparatuur.

Wat ga je doen als SMD-Operator?

Als SMD-Operator ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van componenten op printplaten met behulp van een SMD-machine.

Je draagt zorg voor het zo optimaal mogelijk draaiend houden van de SMD-productielijn, je voert deze orders uit aan de hand van tekeningen en instructielijsten en je past de machines en componenten hierop aan.

Je vindt het een uitdaging om binnen de gestelde productieplanning de juiste kwantiteit en kwaliteit van SMD-bestuckte printplaten af te leveren.

Je bent betrokken bij zowel de voorbereiding, uitvoering als overige werkzaamheden om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het handmatig assembleren van kleine series, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en reinigen van de machines en werkplek.

Je bent gewend om te werken volgens werkinstructies, voorschriften en tekeningen en je bent in staat om zelf de werkvolgorde te bepalen en rekening te houden met opgegeven einddata van productie.

Als SMD-Operator heb je contact met planners, proces engineers en manufacturing engineers en rapporteer je rechtstreeks aan een van de twee teamleiders van de afdeling SMMA.

Tot je werkzaamheden behoren verder :

 • het controleren en beoordelen van orders op compleetheid en het nemen van acties op afwijkingen;
 • het beladen van de karren met de juiste componenten, aan de hand van de productiemap;
 • het programmeren, instellen en bedienen van de machines;
 • verhelpen van storingen aan de SMD-productielijn;
 • het bijvullen van feeders tijdens productie;
 • het repareren van geconstateerde assemblagefouten en, indien mogelijk, uitvoeren van een correctie op het proces.
 • Wat vragen we van je als SMD-Operator?

  Als SMD-Operator ben je secuur en in staat om te werken in een omgeving waar nauwkeurigheid van groot belang is. Je weet als geen ander hoe je contact onderhoud met onder andere operators en engineers over het productieproces.

  Je bent gedreven, enthousiast, zelfstandig, toont gemakkelijk eigen initiatief en bent bevlogen in jouw vakgebied.

  Verder vragen we :

 • een afgeronde technische mbo opleiding in de richting van bijvoorbeeld elektronica;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een technische productieomgeving;
 • ervaring met een SMD-productielijn is een pré, geen must;
 • ervaring met het lezen van technische tekeningen en werkinstructies;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • bereidheid tot het structureel werken in een drie ploegenrooster;
 • fulltime beschikbaar;
 • dat je woonachtig bent in de regio Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Den Bosch, Venlo, Roermond of Weert.
 • Wat bieden wij je als SMD-Operator?

  In de rol van SMD-Operator bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways.

  Wij bieden je een tijdelijke positie via Randstad Payroll binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier