Ik zoek gewoon een maatje (ASW)Kooikerweg, Arnhem
Siza
, NL
30 dagen geleden

Hoi, ik ben een jongeman van 28 jaar oud. Ik houd van voetbal en van gezelligheid. Als ik in de weekenden niet bij mijn ouders ben, zou ik het leuk vinden om eens samen met een vrijwilliger wat te doen. Gewoon er even uit.

Hoi, ik ben Michel, een vrolijke jongeman van 28 jaar en ik woon in Arnhem. Ik houd van voetbal en ga af en toe naar de thuiswedstrijden van Vitesse.

Toch zou ik zo graag ook eens andere dingen ondernemen : samen naar de stad, wat eten / drinken en misschien wel samen een nieuwe hobby voor mij bedenken.

Ik ga soms naar mijn ouders in het weekend, maar als ik thuis ben, ben ik alleen en dat vind ik gewoon niet gezellig. Als het mooi weer is, vind ik het ook fijn om een eindje te fietsen, of gewoon even naar buiten te gaan.

Samen voetbal kijken op de bank vind ik ook leuk.

Kortom, ik doe graag dingen en als ik ze niet leuk vind, zeg ik het ook wel. Het hoeft ook niet elke week, maar af en toe eens, in goed overleg.

Lopen gaat erg moeilijk. Ik maak gebruik van een rollator of een rolstoel.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
voortzetten
Aanvraagformulier