Van Buttingha Wichers notarissen zoekt een ervaren kandidaat
Advotaris B.V.
Scheveningen, NL
40 dagen geleden

Functie omschrijving

Het kantoor heeft een omvangrijke personen- en familierecht sectie en adviseert cliënten zowel nationaal als internationaal.

Je maakt deel uit van ons team van specialisten en adviseert onder meer op het gebied van huwelijksvermogensrecht, erfrecht, boedelafwikkeling en estate planning.

Functie eisen

Je hebt tenminste 3 jaar relevante werkervaring op een personen- en familierechtsectie alsmede een afgeronde beroepsopleiding.

Je bent analytisch en empathisch sterk en in staat om in grote mate zelfstandig te werken.

Bedrijfsprofiel

Op 1 januari 2018 fuseert ons kantoor met het kantoor De Jong en De Nerée notarissen. Hierdoor ontstaat het grootste zelfstandige notariskantoor van Den Haag.

Het kantoor heeft met name een focus op de (internationale) familierecht- en estate planningspraktijk, de (internationale) ondernemingsrechtpraktijk en de professionele vastgoedpraktijk.

Wij hebben een gedreven team en een zeer gevarieerde en dynamische praktijk. Zie www.vbwnotarissen.nl om verder kennis met ons te maken.

Thierry Burgemeestre via :

t.burgemeestre vbwnotarissen.nl / 070 3566800

marktconform

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier