Flensmonteurs
Marnic uitzendbureau BV
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Voor een van onze opdrachtgevers in de Botlek zijn wij op zoek naar flensmonteurs met jaren ervaring en relevante certificaten.

Werkzaamheden zijn onder andere het (de-)monteren van flensverbindingen, pompen, afsluiters en andere apparatuur.

Verder is het zeer belangrijk dat je veiligheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel hebt staan.

Kortom : sleutelen is jouw passie!

Functie-eisen : Jij hebt :

Jij hebt :

 • Een geldig flenscertificaat (werken aan flensverbindingen volgens protocol)
 • Een geldig VCA-B certificaat
 • Rijbewijs en eigen vervoer
 • Jarenlange ervaring met het (de)monteren van flensverbindingen in leidingwerk (verschillende diameters en wanddiktes), kleppen, pompen en andere apparatuur
 • Een gezonde dosis zelfstandigheid en flexibiliteit
 • Bedrijfsomschrijving :

  KIJK OOK OP ONZE WEBSITE : https : / / www.werkzoeken.nl / 488 marnic-uitzendbureau-bv / werk / 1597478 flensmonteurs / ?

  utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term rotterdam Bij Marnic uitzendbureau ben je geen nummer, wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter een CV! Vanaf het moment van inschrijving en gedurende je verdere loopbaan bij Marnic uitzendbureau staan wij altijd voor je klaar.

  Persoonlijk gesprek Tijdens een persoonlijk, oriënterend gesprek bespreken wij uitvoerig je wensen en kansen op de huidige arbeidsmarkt en je eventuele plannen voor in de toekomst.

  Op deze manier krijgt Marnic uitzendbureau een goed beeld van jou als uitzendkracht en kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte baan.

  Aan de slag Op het moment dat Marnic uitzendbureau een passende baan voor je heeft gevonden, krijg je een contract op maat met prima arbeidsvoorwaarden.

  Tevens krijg je onder andere uitleg over de NBBU-CAO voor uitzendkrachten, het verzuimprotocol, veiligheidsaspecten en wellicht mogelijkheden tot scholing.

  Bevalt je nieuwe baan en zit je helemaal op de juiste plek, dan is een vaste baan zeker een optie. Marnic uitzendbureau biedt de volgende diensten : Uitzenden Detacheren Werving en selectie Pay-

  rollen Onze activiteiten worden verricht vanuit drie commerciële vestigingen : Drachten, Rotterdam en Zwolle. Professioneel Marnic uitzendbureau staat garant voor professionaliteit.

  Onze managers en intercedenten hebben in de loop der jaren zoveel kennis en ervaring in diverse branches opgebouwd, dat zij u uitstekend van dienst kunnen zijn.

  Zij onderhouden daarom nauw contact met u en bezoeken u regelmatig voor overleg. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen en werkomstandigheden bij uw organisatie.

  Bij het zoeken naar inleenkrachten houden zij hier rekening mee, zodat u ervan verzekerd bent dat de meest geschikte kandidaten aan u worden voorgesteld.

  Onze vestigingen werken bovendien nauw met elkaar samen om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier