Verkoper
Liefhebber HR
Rotterdam, NL
9 dagen geleden

Leef jij voor koude acquisitie? Ben jij bereid om te bikkelen? Het is geen 'easy job' hoor? Kun jij jouw klant op een 'Roze Wolk' zetten?

Aan de telefoon mensen overtuigen. Jij gaat jouw resultaten terug zien op de landelijke televisie rondom een duurzaam RTL-

programma. Jij biedt bedrijven de kans om zich zichtbaar te maken aan het grote publiek. Een unieke kans dus die jij prima kunt uitleggen aan het bedrijfsleven.

Je spreekt met interessante mensen, directie, marketingmanagers en eigenaren.

Jij stelt uiteindelijk zelf je marketingplan op, je benadert de doelgroep actief en sluit zelfstandig deals. Jouw klanten blijven jouw klanten dus een goeie verkoper bouwt aan een netwerk waar hij / zij nog jarenlang plezier aan kan beleven.

Functie-eisen :

 • Jij bent een kameleon die zich moeiteloos aanpast aan een zijn / haar gesprekspartner. Maar jij weet wel dat de klant die jij belt blij mag zijn dát jij hem belt;
 • zo’n kans krijgt hij namelijk niet elke dag aangeboden. Je hebt al de nodige ervaring in verkoop, b.v. deur-aan-deur of telefonisch koude acquisitie gepleegd.

  Dat moet je dus écht kunnen. En willen.

  Je krijgt een effectieve training en praktische begeleiding van ervaren professionals zodat jij serieus beter wordt gemaakt dan jij nu al bent.

  Middels begeleiding, training en een theoretische hulplijn krijg jij voldoende ondersteuning om hier echt succesvol te worden.

  Bedrijfsomschrijving :

  Een jong bedrijf. Harde werkers die voor de top gaan. De werktijden zijn maandag t / m vrijdag van 09 : 00 uur tot 17 : 30 uur en ze zijn gevestigd in Rotterdam.

  Vrijdagmiddag, de bekende en wellicht beruchte borrel.

  Ze verkopen 'branded content' voor een tv-productiemaatschappij.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier