SEH-arts KNMG M/V
Medisch Spectrum Twente
Enschede, Netherlands
8 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij zoeken ambitieuze en betrokken collega's met uitstekende communicatieve vaardigheden zowel intercollegiaal als naar patiënten, die onze vakgroep kunnen versterken en aanvullen.

Daarbij wordt er pro-actief met uitdagingen omgegaan. Hart voor de patiënt staat bovenaan. Je houdt ervan om te werken in een Level 1 Traumacentrum / STZ met internationaal adherentiegebied.

Naast het uitoefenen van vanzelfsprekende werkzaamheden als direct patiëntencontact, superviseren van ANIOS en een coördinerende rol op de werkvloer, zoeken wij ook SEH-

artsen die de functie zouden kunnen invullen van (vice-)opleider, in het kader van het beoogd verzorgen van de opleiding tot SEH-arts KNMG.

Wij vragen

Wij zoeken SEH-artsen KNMG met geldige certificaten ATLS, APLS en ALS (instructor is een pré), die actief willen participeren in de vakgroep.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure, evenals een ontwikkelassessment.

Wij bieden

Als SEH-arts KNMG bent u in loondienst van MST, volwaardig lid van de medische staf en zijn uw arbeidsvoorwaarden conform AMS.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier