Dialyse Verpleegkundige
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht ,NL
45 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een toonaangevend en dynamisch Dialyse centrum. Als dialyseverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verlenen van hoogcomplexe (technische) zorg en daarnaast het geven van voorlichting en intensieve begeleiding aan de patiënten.

Je werkt als teamlid in teamverband maar werkt patiëntgericht en zelfstandig. Als dialyseverpleegkundige voer je hemodialyses uit, kom je op de IC voor de acute dialyses en begeleidt,train en instrueer je patienten die thuis peritoneale dialyses zelfstandig uitvoeren.

In het Dialysecentrum zijn eveneens een nierfalen poli en transplantatiepoli gesitueerd. Hierdoor word je een grote diversiteit in werken en ontwikkeling aangeboden.

Het dialysecentrum biedt mogelijkheden voor zelfontplooiing en moedigt verpleegkundig leiderschap toe. Wij stellen jouw probleemoplossend vermogen en jouw verantwoordelijkheidsgevoel op prijs.

Werktijden

Er wordt gewerkt van maandag tot en met zaterdag in 2 shifts.

De gebruikelijke werktijden zijn van 7.30 16.00 uur of van 13.15 21.30 uur.

Het is ook mogelijk om van 7.30 14.00 uur of van 9.00 14.00 uur te werken.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een MBO-V of HBO-V Diploma aangevuld met de specialisatie Dialyse verpleegkundige
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te werken
 • Je bent geïnteresseerd in zowel de zorg voor chronische patiënten als het adequaat handelen in acute situaties
 • Je denkt graag mee over de continu verbetering van de zorg
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je kunt zelfstandig werken, je bent proactief, je hebt overzicht over je werkzaamheden en je kunt omgaan met wisselende werkdruk.
 • Het St Antonius Ziekenhuis

  Het St. Antonius is het grootste niet-academische opleidingsziekenhuis in Nederland, met als klinische speerpunten : Hart, Longen en Kanker.

  Het biedt (hoog)-complexe zorg op meerdere locaties. De belangrijkste ambitie van het St. Antonius is het verlenen van de beste medische en verpleegkundige zorg & service.

  Goed opgeleide specialisten en verpleegkundigen halen hiervoor dagelijks het beste uit zichzelf. Uiteraard kunnen zij rekenen op de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

  Er werken ruim 6.000 medewerkers. De cultuur is te omschrijven als innovatief, ambitieus, open en transparant. Onze missie is : samen zorgen voor kwaliteit van leven.

  In 2017 is het St. Antonius voor de tiende keer op rij door het onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Topwerkgever.

  Jouw werkplek

  Het Dialysecentrum, St. Antonius, biedt een patiëntgerichte behandeling op maat aan zo'n 100 dialysepatiënten. Alle logistieke-

  medische- en verpleegkundige handelingen worden afgestemd op de patiënt. Wij vinden het belangrijk dat de patiënt zo zelfstandig mogelijk kan blijven tijdens de behandelperiode.

  Naast de hemodialyse hebben wij een afdeling voor peritoneale dialyse, verzorgen wij de training voor thuishemodialyse, begeleiden wij de patiënten in de predialyse en zijn we een dialyse opleidingscentrum.

  De afdeling heeft 2 locaties, één hoofdlocatie in Nieuwegein en een locatie in Tiel. Beide afdelingen zijn HKZ gecertificeerd.

  In de eerste helft vindt de uitrol van nieuwe machines plaats over beide locaties. Hierdoor ga je met de nieuwste apparatuur werken.

  In ons centrum werkt een team van internisten (nefrologen), dialyseverpleegkundigen, diëtisten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten, afdelingssecretaresses en afdelingsassistenten nauw met elkaar samen.

  De afdeling is continu in ontwikkeling om de zorg voor de patiënt te verbeteren. Met elkaar pakken we verbeterpunten op.

  Wat bieden wij?

 • Een vast dienstverband
 • Professionele inwerking / begeleiding door vakbekwame en enthousiaste collega s zodat je je snel thuis voelt in het ziekenhuis
 • Je kunt bij ons altijd door blijven ontwikkelen, we hebben diverse opleidingen voor specialisaties en individuele loopbaanbegeleiding.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao-ziekenhuizen. Salariëring vindt plaats volgens FWG 50 , maximaal € 3.363 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld een dertiende maand,
 • Naast dit alles hebben wij een platform ontwikkeld speciaal voor de interne medewerkers. Het portaal vormt de centrale ontmoetingsplek voor alles op het gebied van werk en loopbaan.
 • Je vindt er onder andere meer informatie over de Antonius Academie. Maar ook over Sterk in je Werk en de thema’s die daarbij horen : werkwaarden, balans, ontwikkeling, talenten & kwaliteiten, gezondheid en levensfasebewust werken

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier