Reachtruckchauffeur opleiding Celavita
Randstad
Wezep, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Heb jij altijd al op een reachtruck willen rijden? Dan ben je bij Celavita in Wezep aan het goede adres. Als jij de juiste kandidaat bent, dan wil Celavita jou een opleiding aanbieden tot reachtruckchauffeur.

Wat bieden wij jou?

 • Opleiding tot Reachtruckchauffeur
 • Zekerheid van 32 uur werk, meer is natuurlijk mogelijk
 • Standaard ploegentoeslag (40% in de nacht)
 • Een baan waar jij voor lange termijn aan de slag kan bij Celavita
 • Een reachtruckcertificaat dat 5 jaar geldig is
 • Wat ga je doen?

  Jij krijgt natuurlijk een opleiding tot reachtruckchauffeur bij Celavita. In de tussentijd kan je al wel aan het werk, zo leer je het bedrijf meteen goed kennen.

  Als reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het intern transport van productiemiddelen en de aardappelen. Binnen Celavita wordt jij in Wezep op verschillende afdelingen ingezet zodat jij de collega’s van productie kan ondersteunen.

  Wie ben jij?

  Het belangrijkst vinden wij dat jij de juiste motivatie hebt. Wij vinden het belangrijk dat jij enthousiast bent om de opleiding tot reachtruckchauffeur te volgen.

  Als jij voor langere tijd aan het werk wil als reachtruckchauffeur bij Celavita komen wij graag met jou in gesprek.

  Welkom bij Celavita

  Celavita is producent van koel verse aardappelproducten en maakt sinds 2012 deel uit van McCain. Bij CelaVita in Wezep werken ruim 300 enthousiastelingen die allemaal één ding gemeen hebben : hun passie voor piepers!

  Heb jij interesse in de mogelijkheid om reachtruckchauffeur te worden? Solliciteer dan via de blauwe knop hieronder of neem contact met mij (Bart van Randstad) op via 055-

  5288869 of 06-12142479. Na een eerste telefonische kennismaking ga je op sollicitatiegesprek bij mijn collega die op de locatie van Celavita in Wezep aanwezig is.

  Tijdens dit gesprek krijg je een rondleiding en zie je de plek waar jij straks als reachtruckchauffeur aan de slag gaat.

  Als het van beide kanten bevalt kan jij snel (soms binnen een week) aan het werk. Vervolgens kan je snel met de opleiding beginnen.

  Whatsapp : 06-12142479

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier