Senior Software engineer functie voor 2 maanden
Teqoia
Veendam, Nederland
4 dagen geleden

Gaat je bloed sneller stromen van het werken met Siemens systemen in een uitdagend project?Voor onze klant zijn we op zoek naar een Software Engineer die direct aan de slag kan en voor de komende 2 maanden ingezet kan worden.

Hoe ziet je dag als Senior Process Engineer eruit?Omdat het voor 2 maanden is word je direct fulltime ingezet op het project en houd je je bezig met Basic Design, maar ben je ook een sparringspartner.

Daarnaast leg je je werkzaamheden vast en kan je waar nodig ook leiding geven. Omdat je van nieuwe initiatieven houdt ben je steeds bezig met verbeteringen aanbrengen en kom je met nieuwe ideeën.

Je werkt in PLC / Scada en Siemens systemen en hebt de kennis om direct hiermee aan de slag te gaan. Het salaris ligt tussen de €4500 -

€6000 bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring.Voor andere opdrachtgevers zijn we ook vaak op zoek naar Software engineers op projectbasis of langere tijd.

Mocht je bovenstaande ervaring hebben en liever ergens voor langere tijd willen werken, neem dan ook contact op en kan ik voor je kijken welke vacatures nog meer bij je wensen aansluiten.

Teqoia heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder de vestiging in Assen. Ons team bestaat uit 4 personen, de Accountmanagers, Recruiter en onze Sales & Administration Coördinator.

We zijn dé specialist in de bemiddeling tussen hooggekwalificeerd technisch personeel en technische bedrijven. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de (petro) chemische industrie, productie, voedingsmiddelenindustrie en olie & gas sector.

We bemiddelen functies gevarieerd van tekenaar tot projectmanager, vanuit Assen voor de drie noordelijke provinciën.Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om direct deel te nemen aan de pensioenregeling.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie.

Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopenHeb je vragen over deze vacature, dan kan je naar Madelief bellen / appen of mailen madelief.

kiel teqoia.com / +31 6 23373840 of het algemene nummer +31 592 345555. Heb je interesse in de vacature, dan kan je solliciteren via LinkedIn of direct je CV naar mij doorsturen.

De functie van Software Engineer is binnen een gerenommeerd ingenieursbureau die actief is in de sectoren Gas, Chemie en Food in Noord en Midden Nederland.

De vestiging is in Groningen, maar kan ook zijn dat je voor projecten af en toe naar Zwolle gaat (of andersom als je dichterbij Zwolle woont).

Ze adviseren over, ontwerpen, bouwen en onderhouden industriële processen. Samen zijn er 100 medewerkers verdeeld over beide vestigingen, verdeeld over Process Engineering, Mechanical Engineering, Electrical Engineering en Industrial Automation.

Er wordt nauw samengewerkt met de klanten om zo een waardevolle bijdrage aan een efficiënte en duurzame industrie te kunnen leveren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier