Adviseur Rioolbeheer
Flexibility
West Brabant
38 dagen geleden

Als (senior) adviseur help je interne en externe klanten met allerhande riool(beheer)vraagstukken. Afhankelijk van de vraag opereer je zelfstandig of in teamverband.

Je bent een vraagbaak voor je minder ervaren collega's binnen de klantketen, collega's van de overige klantketens en een inhoudelijk aanspreekpunt voor klanten.

Als (senior) adviseur denk je mee in aanbestedingen en bent in staat offertes zelfstandig uit te werken en aan te bieden.

Wij zoeken een proactieve collega die denkt in oplossingen, zijn verantwoording pakt, zich eigenaar voelt van de hem toegewezen projecten en plannen omzet in daden.

Een communicatief vaardige collega die verbinding maakt met alle betrokkenen bij het werk, daarbij altijd respectvol en onderbouwd blijft en betrokkenen effectief weet te beïnvloeden.

Wij vragen van jou mee te denken en werken om samen aantoonbaar de beste prestatie te leveren aan de klant. Dit houdt in dat je openstaat voor het leren van en met elkaar en dat je continu op zoek bent naar verbeterkansen om slimmer en innovatiever met elkaar samen te werken.

Wat vragen wij

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bij voorkeur Civiele Techniek)
 • inimaal 5 jaar relevante werkervaring. Ervaring op onderstaande onderdelen is een pre :
 • Rioolrenovatie

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • In bezit van rijbewijs B
 • Wat bieden wij

  Een afwisselende baan met veel ontwikkelings- en opleidingsmogeliljkheden binnen een jonge, dynamische onderneming.

  Interesse? Mail je CV met motivatie naar : marcel.reukers flexibility.nl

  Bellen mag ook : 06-31569583

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier