Bijbaan: postbezorger in Winschoten (9674TC)
Recruitnow
Winschoten, Nederland
3 dagen geleden

Postnned is al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-aan-huisverspreiding in de regio Drenthe en Groningen.

Daarnaast is Postnned partner van Sandd, het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan?

Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Postnned in Winschoten! Wat ga je doen als postbezorger?

Op maandag en donderdag brengen we de post binnen een vast tijdvak bij jou thuis. Je sorteert de post zelf op looproute en bezorgt deze op dinsdag en vrijdag tussen 08 : 00 en 18 : 00 uur.

Voor je het weet zit je werkdag er weer op en kun je verder met je studie, andere baan of je privéleven. Uiteraard zoeken wij een wijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt.

Maar ook krijg je als bezorger een vaste wijk om te bezorgen. Je bepaalt zelf hoe laat je je post bezorgt op dinsdag en vrijdag, als dit maar tussen 8.

00 uur en 18.00 uur is. Dit vragen wij : - Je bent op dinsdag en vrijdag beschikbaar. - Je bent 16 jaar of ouder. - Je bent secuur, betrouwbaar, loyaal en je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Voor een binnenwijk : Je vind het leuk om lopend of (brom)fietsend post te bezorgen. - Voor een buitenwijk : Je hebt een auto of brommer waarmee je de post kan bezorgen.
 • Postnned is een professioneel postbedrijf voor geadresseerde post en huis aan huis verspreiding. Daarnaast is Postnned één van de grootste depots, sorteer-

  en distributiecentrum van Sandd. Ons werkgebied bevindt zich in de provincie's Groningen en Drenthe. Postnned heeft als organisatie : kwaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid, transparantie en accuratesse hoog in het vaandel staan.

  Postnned is uitgegroeid tot een groot en professioneel bedrijf met meer dan 300 bezorgers, tientallen sorteerders, 6 vaste chauffeurs, 2 directieleden, 1 sales-

  en 4 kantoormedewerkers in een modern bedrijfspand. De combinatie van jarenlange ervaring en professionaliteit staan aan de basis van het succes van Postnned en de tevredenheid van haar klanten.

  Ben je : -16 jaar of ouder -dinsdag en vrijdag beschikbaar -heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel -ben je graag buiten -

  bepaal je graag zelf je werktijden? Dan ben jij de aangewezen persoon voor ons!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier