(Junior) Adviseur Bodem
continu
Krimpen aan den IJssel, NL
4 dagen geleden

Junior) Adviseur Bodem

 • Onze opdrachtgever is via Continu op zoek naar een (Junior) Adviseur Bodem. Als adviseur werk jij in het projectteam samen met andere adviseurs aan bodem of milieutechnische oplossingen, bijvoorbeeld om te kijken hoe er gesaneerd moet worden;
 • weinig ervaring? Geen probleem. Jij krijgt de middelen die jij nodig hebt om je te ontwikkelen binnen het vak. In deze functie breng jij projecten binnen de Bodem / Milieutechniek, samen met een team van gemotiveerde mensen, tot een goed eind.

 • Je bent flexibel, de projecten waar jij op ingezet wordt zijn vaak multidisciplinair en vereisen naast creativiteit ook technisch inzicht.
 • Je bent oplossingsgericht, problemen signaleer je tijdig, en je komt met meerdere opties om het probleem op te lossen.
 • Deze communiceer je dan weer naar de projectleider.

 • Je bent communicatief vaardig, een aanspreekpunt voor de verschillende belanghebbende partijen.
 • Je bent breed georiënteerd, en bereid om je verder te ontwikkelen op het gebied van bodem / milieutechnisch onderzoek.
 • Onze klant is op zoek naar jou. Goede communicatieve vaardigheden (mondeling én schriftelijk), een afgeronde HBO gerelateerd aan Civiele Techniek en sterke interesse in de bodem / milieutechniek zijn hierbij jouw belangrijkste pluspunten.

 • Leerpunten die voor jou op de rit staan zijn : Het opdoen van kennis van in- en externe procedures en kwaliteitseisen bij projectbehandeling;
 • het vergroten van jouw zakelijk netwerk in Zuid Holland, en op termijn doorgroeien naar projectleider.

  Continu is een technisch intermediair in de civiele techniek, en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je op termijn de vaste kern van het bedrijf gaat versterken.

  In deze functie met doorgroeimogelijkheden en veel verantwoordelijkheid krijg je natuurlijk marktconforme arbeidsvoorwaarden.

  Zij bieden jou alle faciliteiten om jouw vak op het hoogste niveau uit te kunnen voeren en door te groeien.

  De opdrachtgever is een advies- en ingenieursbureau dat vanuit een grotere organisatie technische kennis combineert met pragmatische ideeën op het gebied van bodem en milieutechniek ten behoeve van verhardingen.

  Dit bureau is voornamelijk gericht op projecten gerelateerd aanleg / reconstructie van wegen en bijkomend bodemonderzoek.

  Je toekomstige collega’s zijn echte professionals, mensen met gevoel voor hun vak. Ze staan open voor de nieuwe ideeën en perspectieven! Samenwerking binnen het team is zeer belangrijk, er heerst dan ook een redelijk informele werksfeer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier