Vrachtwagenchauffeur C kipper Joure
Randstad
Joure, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een transportbedrijf in Joure ben ik per direct op zoek naar een vrachtwagenchauffeur op een kipper.

Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van zand en grond naar verschillende projecten van het bedrijf door geheel Nederland.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de auto. Dit gebeurd door middel van een autolaadkraan achter de cabine.

Het betreft een full time functie voor langere tijd, waarbij je werkdagen van maandag t / m vrijdag zijn. Je werktijden liggen tussen 06 : 00 en 18 : 00.

Wanneer de projecten in het zuiden van het land plaats vinden zal je in kost zitten, anders ben je iedere avond weer thuis.

Bij wederzijds goedvinden dan bestaat de kans dat je in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Functie eisen :

 • Rijbewijs C (inclusief code 95)
 • Bestuurderskaart
 • Ben je op korte termijn beschikbaar en vind je het leuk om in een klein team aan het werk te zijn? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct.

  2096372 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier