Productiemedewerker Veco
Recruitnow
Eerbeek, Nederland
9 dagen geleden

Zoek jij een baan waar je dagelijks bezig bent met het produceren van hoogwaardige producten? Zoek jij een werkgever die wil investeren in jouw ontwikkeling?

Dan is de baan van productiemedewerker bij Veco in Eerbeek echt iets voor jou! Wat bieden wij jou?Een baan als productiemedewerkerUitzicht op een dienstverband bij VecoEen fulltime baanOpleidingsmogelijkheden tot operatorEen bruto uurloon van €15,28 (inclusief ploegentoeslag)Na 26 weken bouw je automatisch pensioen op via Randstad Wat ga je doen?

Bij Veco wordt jij verantwoordelijk voor het draaiende houden en controleren van het productieproces. Je maakt samen met jouw nieuwe collega’s verschillende precisie onderdelen van metaal.

Jij krijgt alle ruimte om je door te ontwikkeling tot operator. Omdat je in ploegendienst gaat werken ontvang jij een fijne toeslag.

Wie ben jij?Het is van belang dat jij ervaring hebt als productiemedewerker en je verder wil ontwikkelen. Voor de functie is het daarnaast van belang dat jij goed met een computer overweg kan en dat jij duidelijk bent in jouw communicatie.

Welkom bij Veco!Bij Veco worden metalen precisiedelen gemaakt. Zoals delen voor inkjetprinters, zeven voor het productieproces van suiker en zetmeel en de scheerfolies van elektrische scheerapparaten.

Heb jij interesse in deze leuke baan als productiemedewerker? Solliciteer dan via de blauwe knop hieronder of neem contact met mij (Bart van Randstad) op via 055-

5288869 of 06-12142479. Na een eerste telefonische kennismaking ga je op sollicitatiegesprek bij mijn collega die op de locatie van Veco in Eerbeek aanwezig is.

Tijdens dit gesprek krijg je een rondleiding en zie je de plek waar jij straks al productiemedewerker aan de slag gaat. Vervolgens wordt je door ons bij Veco voorgesteld.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier