MIG/MAG-lasser
Randstad
Roermond, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij een startend of ervaren MIG / MAG lasser of zou jij graag lasser willen worden? Heb jij een voorliefde voor techniek en vind jij het leuk om aan innovatieve producten te werken?

Dan hebben wij namens Randstad Techniek de geschikte werkplek voor jou! Wij zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar MIG / MAG lassers en metaalbewerkers met minimaal niveau 1.

Het maakt niet uit of jij net jouw eerste lascertificaat hebt gehaald of dat jij al 30 jaar ervaring hebt. Wij zoeken een passende werkgever voor jou.

Bij onze opdrachtgevers verschillen de werkzaamheden natuurlijk, werk jij bijvoorbeeld het liefst in de constructie-, carrosserie-

of machinebouw, of maak jij het liefst grote- of kleine series of enkelstuks, wij selecteren het bedrijf dat past bij jouw wensen, eisen en kwaliteiten.

Wat hebben wij jou als lasser / metaalbewerker te bieden?

Wanneer jij voor ons gaat werken bieden wij jou een salaris variërend tussen de 2000 en 2800 euro bruto per maand (afhankelijk van relevante werkervaring).

Onze opdrachtgevers staan er voor in dat jij werkzaam bent in een zeer aangename werksfeer. Ook wordt jou de mogelijkheid geboden om via Randstad Vakschool Techniek een opleiding of cursus te volgen die jou verder kan specialiseren in jouw vakgebied óf jouw carrière in de metaalsector kan starten.

Heb jij interesse? Bel mij dan op 06-20494720 of mail naar hanneke.arets nl.randstad.com , want ik ga graag het gesprek met jou aan! Je kunt natuurlijk ook klikken op de knop solliciteren’ hieronder, dan neem ik binnen 24 uur contact met jou op. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier