Productie medewerker
Vetipak
NL
8 dagen geleden
source : JobBoost.io

Ben jij een aanpakker en ben je fulltime beschikbaar reageer dan snel. Ben jij een productiemedewerker welke in een modern productiebedrijf wil werken Veghel?

Je zorgt er samen met jouw collega's voor dat allerlei verschillende soorten snoep en chocolade ingepakt worden in de juiste verpakking en / of doos.

Je zorgt er daarnaast voor dat er voldoende voorraad in de machine komt en dat de dozen netjes opgestapeld worden. Functie eisen : Aanpakker Resultaatgericht Kunnen werken in teamverband Bereid om in ploegendiensten te werken Fulltime functie, gemiddeld 32 uur tot 40 uur per week.

2 ploegen OF 3 ploegen bespreekbaar! Werktijden : 06 : 00 uur - 14 : 15 uur 14 : 15 uur - 22 : 30 uur 22 : 30 uur - 06 : 00 uur Waar ga je werken?

De co-packer Vetipak die in 1997 werd opgericht, heeft zich gespecialiseerd in het verpakken van de meest uiteenlopende producten van de voedingsmiddelenindustrie, te beginnen bij kant-

en-klaar soepen tot diverse snoepgoed en zelfs diervoeder. Tot de talrijke klanten behoren alle A-merken en diverse private label producenten.

De onderneming is partner voor zijn klanten. Future proof luidt het motto van de onderneming ook op het vlak van installaties en techniek.

Met een eigen engineering-team streeft Vetipak er continu naar oplossingen te vinden voor de meest diverse verpakkingsideeën en deze zo snel mogelijk te realiseren.

De onderneming heeft ongeveer 600 medewerkers in dienst in de vier fabrieken in Oss, Veghel en vestigingen door heel Nederland.

Woon je binnen een straal van 30 KM tov Veghel? Ben je bereid om in ploegen te werken? Ben je fulltime beschikbaar? Heb je ervaring in de productie?

Ben je per direct beschikbaar? Kun jij al deze bovenstaande vragen met JA beantwoorde, solliciteer dan direct!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier