CV monteur dikwandig
Regiodienst
Alkmaar, Netherlands
1 dag geleden

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een CV monteur dikwandig voor verschillende projecten. Als CV monteur dikwandig voer jij verschillende werkzaamheden zoals het vanaf een tekening opbouwen van ketelhuizen en het installeren van klimaatinstallaties.

Ben jij een harde werker en heb je ervaring met dikwandig lassen en fitten? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie is begin jaren tachtig gestart met installatiewerkzaamheden en is inmiddels uitgegroeid naar totaalinstallateur : Installatietechniek, Klimaat en Elektrotechniek en is gevestigd in Alkmaar.

Als totaalinstallateur richt de organisatie zich onder andere op waterinstallaties, gasinstallaties, sanitair, zinkwerk, dakbedekking, cv installaties, koeling, luchtbehandeling, meet-

en regeltechniek, warmtepomptechniek, elektrotechnische installaties, verlichting en brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

De markt waar de organisatie bestaat uit verschillende nieuwbouw en renovatieprojecten voor de woning en utiliteitsbouw o.

a. gemeenten, scholen, retail, verzorgingstehuizen, aannemers en vastgoed.

Functie

In de functie van CV monteur dikwandig voer jij verschillende werkzaamheden uit zoals het vanaf een tekening opbouwen van ketelhuizen en het installeren van klimaatinstallaties.

Als CV monteur dikwandig heb je ervaring met dikwandig lassen en fitten.

Functie eisen

Ben jij in het bezit van :

 • Een afgeronde MBO diploma Installatietechniek.
 • Ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Een VCA diploma.
 • Aanbod

  Bij deze functie wordt een hoge mate van zelfstandigheid geëist. Er is een grote mogelijkheid tot doorgroeien binnen de organisatie en dat wordt dan ook zoveel mogelijk gestimuleerd! Het salaris is in overleg, maar minimaal marktconform volgens CAO.

  Tot slot kom je te werken in een team met leuke collega’s en goeie vrijdag middag borrels!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier