Productiemedewerker
Tempo-Team
Den Bosch, NL
2 dagen geleden

Ben jij op zoek naar fulltime baan in de heerlijke geur van vers afgebakken brood met kans op een vast dienstverband in de omgeving van Den Bosch?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Bakker Goedhart Hedel zijn wij op zoek naar fulltime productie medewerkers.

Wil je direct met ons in contact komen?

Onze Whatsapp, bel en mail gegevens vind je onderaan deze tekst!

Bakker Goedhart Hedel produceert dagvers brood en van allerlei andere lekkere dingen. Belangrijk is wel dat je fysiek in orde bent als productiemedewerker.

Je werkzaamheden kunnen bestaan uit het inpakken van broodjes maar ook zorgen dat alle producten op de juiste plaats staan.

Ervaring als productiemedewerker is geen vereiste.

Bij Bakker Goedhart in Hedel wordt gewerkt in ploegen. Van 06 : 00 tot 14 : 00 / 14 : 00 tot 22 : 00 en 22 : 00 tot 06 : 00.

Ook wordt er op zondag gewerkt. Dit wordt natuurlijk allemaal beloond met extra toeslagen.

Het ligt in de omgeving van Den Bosch maar is wel lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Als je in Den Bosch woont is het wel goed te bereiken met de fiets of ander eigen vervoer.

Wie jij bent :

Jij bent een gemotiveerde productiemedewerker die het liefst voor langere tijd aan de slag wil. Jij bent fysiek helemaal in orde en flexibel inzetbaar.

Ook heb je eigen vervoer om bij het bedrijf te komen.

Wat wij jou bieden :

 • startsalaris van €10,35 bruto per uur (22 jr e.o.)
 • extra ploegentoeslag variërend tussen 34 en 100%
 • goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • reiskostenvergoeding (vanaf 7 km. enkele reisafstand)
 • Wil je met ons in contact komen? Dat kan op vele manieren...!

 • Solliciteer via de solliciteerbutton boven in het scherm!
 • Whatsapp ons op 06-30820946
 • Bel naar 088-1269930
 • of mail je CV naar
 • Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier