Verpleegkundigen op de afdeling Neurologie
Flevoziekenhuis Almere
Almere, Netherlands
42 dagen geleden

De afdeling :

De afdeling bestaat uit een stroke unit, algemene neurologie en neurochirurgie.

Het team van de EVR Neurologie staat voor professionele klantgerichte medische en verpleegkundige zorg aan patiënten met neurologische aandoeningen.

Respect, kwaliteit, veiligheid en deskundigheid zijn hierin de sleutelwoorden. Onze denk- en werkwijze is creatief, flexibel, innovatief en transmuraal.

Wij werken met professionele, gemotiveerde en tevreden medewerkers die kwalitatief uitstekende, veilige en doelmatige zorg leveren.

De functie :

Als verpleegkundige in het Flevoziekenhuis ben je verantwoordelijk voor de totale zorg van de aan jou toevertrouwde patiënten.

En dat alles vanzelfsprekend binnen de kaders van verpleegplan, zorgpaden en richtlijnen. Je coördineert de (complexe) zorg van een groep patiënten of het totale zorgproces van de afdeling.

Je levert een actieve bijdrage aan de professionaliteit en kwaliteit van zorg van het team en jouzelf. Het verpleegkundig team bestaat uit een passende mix van mbo-

en hbo- verpleegkundigen. Het resultaat van jouw werk is dat de patiënt tijdig en vriendelijk de zorg ontvangt die aansluit bij de behoefte.

Het profiel : Wij vragen van jou :

Wij vragen van jou :

 • Je hebt bij voorkeur een afgerond hbo-diploma, het liefst met een neurologie specialisatie of de wens deze te volgen. Maar reageer ook zeker als je beschikt over een mbo-diploma;
 • Je vakkennis is actueel en je houdt je deskundigheid op peil;
 • Je hebt ervaring op een neurologische afdeling en / of stroke unit;
 • Je bent vaardig in schriftelijke en mondelinge communicatie naar patiënten en naar andere zorg professionals, waaronder medisch specialisten en het hele multidisciplinaire team;
 • Je bent enthousiast, positief en innovatief;
 • Je wil graag een actieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg op de afdeling;
 • Je bent resultaatgericht, kan goed samenwerken;
 • Je verleent passende zorg gericht op de behoefte van de patiënt;
 • Je denkt in oplossingen en kansen;
 • Je bent integer en betrouwbaar;
 • Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van klinisch redeneren en EBP op de afdeling en weet collega’s daarbij te ondersteunen.
 • Wij bieden :

  De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen.

  Het Flevoziekenhuis kent een mbo- en hbo-verpleegkundige functie. De mbo- verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45. De hbo-

  verpleegkundige is ingedeeld in FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

  Belangstelling?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annie Lindeman, bedrijfsleider EVR, bereikbaar op 036- 868 8582 of via alindeman flevoziekenhuis.

  nl.Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team.

  Solliciteren?

  Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft :

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.Wij zien je brief en CV graag tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2018-093.
 • Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

  Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

  Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen.

  Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners.

  Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving.

  Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier