Schoonmaker gebouwen/kantoren
Randstad
Groningen, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij netjes en is bij jou altijd alles spik en span? Steek jij graag je handen uit de mouwen? Ga direct als schoonmaakmedewerker aan de slag bij vakantiepark Nooitgedacht en bezorg gasten een mooie start van hun vakantie!

schoonmaakwerk €10,62 bruto per uur ideale bijbaan Nooitgedacht

De werkomgeving :

Je komt te werken op het vakantiepark in Nooitgedacht nabij Assen en Rolde. Aan alles is op dit park gedacht om de gasten het naar hun zin te maken en daarom staat hygiëne hier ook hoog in het vaandel.

Als schoonmaakmedewerker draag jij hier een belangrijk steentje aan bij en zorg jij samen met jouw collega’s dat alle vakantiehuisjes klaar zijn voor gebruik.

Jouw baan Je gaat werken bij een landelijk bekende schoonmaakorganisatie op een luxe resort in Nooitgedacht. Met jouw inzet draag je bij aan het leveren van een hoge kwaliteit, comfort en hygiëne voor de gasten die verblijven op het resort.

Je maakt de bungalows in boerderijstijl schoon en gereed voor de nieuwe gasten die op het park gaan verblijven. Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met een vaste medewerker van de schoonmaakorganisatie.

Wat biedt deze baan jou?

Het is gezellig en dankbaar werk, want door jouw nauwkeurigheid een schoonmaakkunsten ervaren de gasten een fijn begin van hun vakantie.

Deze functie is op oproepbasis en per wisseldag werk je ongeveer 4,5 uur. De werkzaamheden vinden plaats op maandag en op vrijdag tussen 09 : 00 uur en 15 : 00 uur.

Het bruto-uurloon bedraagt €10,62 per uur, op basis van 22 jaar en ouder.

Onze ideale kandidaat :

Ervaring is in deze functie niet vereist. Wel is het belangrijk dat je een gezonde zin hebt om diverse schoonmaakwerkzaamheden op te pakken.

Jij vergeet geen enkel hoekje stofvrij te maken. Je bent beschikbaar op de genoemde dagen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier