Developer .NET MVC4 technische omgeving
CareerValue B.V.
Alphen aan den Rijn, NL
1 dag geleden

Schuif jij je stoel graag aan bij complexe en uitdagende ontwikkeltrajecten binnen multinationals en andere grote organisaties?

Schroom je een technische uitdaging niet en ben je bereid om je kennis en kunde van C# en ASP.NET MVC4 / 5 in te zetten en uit te breiden?

Dan ben je hier zeker op je plek. Bovendien werkt onze klant met de nieuwste MS technologies.

In deze functie ligt het zwaartepunt op projecten bij klanten op locatie, maar wel altijd op goed bereisbare afstand. Het merendeel zijn webapplicaties op de server side.

Je komt veelal te werken in Agile omgevingen en ervaring hiermee is een sterke plus. De werkomgevingen zijn inspirerend en de projecten zijn vaak erg divers, waardoor je ook vaak gebruik moet maken van unieke en niet veel gebruikte add ons op de .

NET Microsoft Technology stack. Gezocht wordt naar een pragmatische en down to earth kandidaat met vooral een passie voor techniek.

Functie-eisen :

 • HBO Diploma (liefst in een IT richting)
 • Goede ervaring met C# en ASP.NET
 • Passie voor MVC
 • Frontend kennis zoals CSS, HTML, javascript etc.
 • Je bent stressbestendig, flexibel, gedreven, creatief en communicatief vaardig
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze klant is een Microsoft georiënteerde organisatie waar ruim 100 professionals zich dagelijks buigen over de verbetering van bedrijfsprocessen.

  In de ruim 25 jaar die de organisatie inmiddels actief is zijn er al veel grote nationale en internationale projecten afgerond.

  Met de brede scope op Microsoft producten worden er gave projecten uitgevoerd door de vele developers. De organisatie kent zowel functionele als technische specialisten.

  De eindklant is voornamelijk de overheid. Je moet dan denken aan gemeentes, ministeries, en allerlei bestuursorganen. Als Developer .

  NET ga je hier iedere dag weer iets nieuws beleven!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier