Magazijnmedewerker
Recruitnow
Maastricht, Nederland
9 dagen geleden

Voor een grote logistieke terminal in Maastricht zijn wij per direct op zoek naar een warehouse / magazijnmedewerkerFunctiebeschrijvingIn deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen en het laden en lossen van vrachtauto’s.

Daarnaast is het jouw taak de administratie rondom het laden en lossen op een correcte wijze af te handelen. De vrachtauto’s worden geladen met behulp van heftrucks en bovenloopkranen.

Je controleert de binnenkomende en de uitgaande goederen en zorgt ervoor dat deze op een veilige manier worden geladen en gelost.

Verder zorg jij ervoor dat het magazijn er netjes en geordend uitziet. Het onderhouden van de gereedschappen en de machines waarmee wordt gewerkt, behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?- Je bent op korte termijn beschikbaar- Ervaring in de logistiek of rijden met heftruck is mooi meegenomen.

 • Je bent flexibel inzetbaar (momenteel wordt er gewerkt in dagdiensten, maar dit gaat op termijn veranderen)- Je bent proactief en kan zelfstandig werken-
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Wat kunnen wij je bieden?- Een functie voor langere tijd- Een startsalaris van 1750,-

  bruto per maand. Eventueel meer op basis van ervaring- Bij goed presteren een aanstelling bij onze klantBen jij enthousiast geworden over bovenstaande profiel, solliciteer dan snel.

  Bij vragen kun je ook altijd terecht bij Rick van den Hazel of Bjorn Nieste (043-3516169) Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier