Reachtruckchauffeur Sligro
Randstad
Nieuwegein, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Werk jij graag ’s avonds en vind je het heerlijk om je met een reachtruck door het magazijn te begeven? Zou je graag bij een groot merk uit de foodgroothandel willen werken?

Word reachtruckchauffeur bij Sligro in Nieuwegein!

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime baan als reachtruckchauffeur bij een bekend Nederlands merk uit de food;
 • Gratis fruit, soep en fris;
 • Je hebt een kans om overgenomen te worden door de Sligro;
 • Mogelijk recht op diepvries- en koeltoeslag (afhankelijk van functie en uren)
 • Een onregelmatigheidstoeslag van max. 50% bovenop je bruto salaris;
 • Een salaris van € 11,97 bruto per uur vanaf 23 jaar en ouder;
 • Wat ga je doen?

  Als reachtruckhauffeur houd jij je bezig met het wegrijden van ontvangen goederen en het bevoorraden van de orderpick-locaties.

  Het betreft een zelfstandige functie waarbij jij er voor zorgt dat de goederen worden getransporteerd naar de juiste bestemming met behulp van een reachtruck.

  Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het logistieke proces.

  Er wordt s avonds gewerkt op zondag tot en met vrijdag van 15.15 uur tot 23.30 / 00.00 uur en op termijn komt de zaterdag er ook bij van 15.

  15 uur tot 00.00 uur. Door middel van een rooster wordt bekend welke dagen je werkt. Je werkt minimaal 4 dagen per week.

  Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een reachtruckcertificaat;
 • Je vindt het geen probleem om onder zeer koude omstandigheden te werken;
 • Werken bij Sligro

  Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten.

  Daarom vinden wij betrouwbaarheid, nuchterheid en alertheid belangrijke waarden. Samen met onze klanten hebben wij één belangrijke passie : goed en eerlijk eten.

  Sligro Food Group is niet voor niets de grootste retailer voor de Nederlandse horeca.

  Solliciteren

  Ben jij de nieuwe reachtruckchauffeur bij Sligro in Nieuwegein? Wees er snel bij en solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Heb je een vraag?

  Bel, mail of app (06-10818304) ons gerust via de onderstaande contactgegevens.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier