Junior Accountmanager SaaS Solutions bij een Startup in Almere, OTE € 74.500
Salestoppers
Almere, Noord-Holland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager SaaS in het centrum van Almere bij een Internationale Start-up in een dynamische hightech omgeving?

En wil jij je verder verdiepen op het gebied van SaaS Solutions? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Als Junior Accountmanager SaaS Solutions ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Daarnaast zie je het als een uitdaging om bestaande account verder uit te bouwen.

Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden onze accountmanagers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op hightech Solutions.

Als Junior Accountmanager SaaS Solutions ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen.

De ideale kandidaat :

Als Junior Accountmanager SaaS Solutions beschik je over een afgeronde HBO / WO-opleiding. Je hebt een jaar werkervaring als accountmanager in de IT maar gedreven starters mogen ook reageren.

Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften verder uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen.

Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager SaaS Solutions!

Een uitdagende Sales job voor een Junior Accountmanager SaaS die beschikt over een afgeronde HBO / WO-opleiding. Je krijgt meerdere trainingen op het gebied van SaaS Solutions.

Verder ontvang je een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling.

Naast een leaseauto, laptop en smartphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast over deze Sales Job !

Ben jij die gedreven New Business Hunter die er 200% voor gaat? Dan is dit de Sales Job van Junior Accountmanager SaaS Solutions voor jou!

Bel of app voor meer informatie met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar Klik op de solliciteer-

button om te solliciteren

We kijken uit naar je CV

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier