Callcenteragent Nieuwegein
In Person Uitzendbureau
Nieuwegein, Utrecht, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Een baan die ideaal te combineren is met het gezinsleven, dat is wat je zoekt. ’ s Ochtends de kinderen uitzwaaien op het schoolplein en ’s middags gezellig thuis lunchen.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Hotelbon maakt het mogelijk. In deze functie werk je dagen van zes uur die flexibel in te delen zijn tussen 09.00 en 20.00.

Voor dit werk is het belangrijk dat je commercieel bent ingesteld, een vlotte babbel hebt en enthousiast bent over het product.

Namens Hotelbon ga je namelijk telefonisch de Hotel Jaarkaart aanbieden bij potentiële klanten. Maar wees nu eerlijk, een voordelige vakantie in een luxe hotel, dat wil toch iedereen?

Functie-eisen

We zijn op zoek naar commerciële medewerkers met affiniteit voor verkoop. Je pakt vol positieve energie de telefoon op en staat de klant ten alle tijden netjes te woord.

Een prettige telefoonstem is daarvoor heel belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al helemaal verkocht? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben dan kun je die altijd bij mij kwijt. Ik ben Miranda en ik vertel je graag alles over deze vacature! Bel me op 0613988817 of mail naar Klik op de solliciteer-

button om te solliciteren .

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer : 1003000184

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier