Allround cateringmedewerker - Barista
Werken bij Eurest
Rotterdam
2 dagen geleden

Profiel

Eurest Bedrijfscatering is specialist in foodservice op maat voor uiteenlopende organisaties. Speerpunten van onze service zijn kwaliteit, een bijzonder hoge klanttevredenheid en een vriendelijke ontvangst van de gasten.

Als werknemer bij Eurest Bedrijfscatering bied je een betrouwbare service, die begint bij koffie en thee en zich uitstrekt tot bereiding en service in het restaurant voor een optimale foodbeleving

voor de gast. Eurest Bedrijfscatering opereert met 2.500 medewerkers op 600 locaties in Nederland.

Voor onze locatie Eneco Groep in Rotterdam zoeken wij een :

 • 1 x een Allround cateringmedewerker / Barista voor 12 uur per week
 • 1 x een Allround cateringmedewerker / Barista voor 20 uur per week
 • De werktijden liggen tussen 07 : 00 uur en 19 : 00 uur.

  Omschrijving

  Je werkt als all-round cateringmedewerker / barista in een team van enthousiaste collega’s en waarbij een flexibele inzet een belangrijke voorwaarde is.

  Ben je daarnaast betrokken en trots op het bedrijf en in staat snel te schakelen tussen het wisselen van de diverse werkzaamheden en accepteer je dat prioriteit in deze werkzaamheden soms door anderen voor jou kunnen worden bepaald, en zet je altijd net even dat extra stapje om onderscheidend te zijn en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat onze operationele processen vlekkeloos verlopen, en vind jij voldoening in het centraal stellen van onze gasten?

  Reageer dan snel, want wij zoeken jou!

  Vereiste competenties

  Voor de functie van all-round cateringmedewerker / barista zoeken wij een enthousiaste persoonlijkheid met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

  Je helpt mee met de voorbereidingen voor de lunch, waar ook de bereiding van eenvoudige lunchgerechten tot je dagelijkse werkzaamheden behoren.

  Zorg er altijd voor dat je hygiënisch te werk gaat. Na de lunch wordt er gezamenlijk schoongemaakt. Tevens kan je ook worden ingedeeld als barista achter onze espressobar of ingezet worden als bedienend personeel op de banqueting.

  Je bent gastvrij en toont interesse in je gasten en de producten waar je mee werkt, bent representatief, flexibel en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

  Graag ontvangen we bij uw sollicitatiebrief en referentie.

  Wij bieden

  Een leuke culinaire uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Contractcatering.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier