FELLOW TRAUMACHIRURGIE (M/V)
Zuyderland
Geleen, NL
19 dagen geleden

Ben jij die gedreven chirurg, collegiaal en met hart voor de patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ONZE AFDELING

De vakgroep Heelkunde bestaat uit 22 chirurgen. Het chirurgisch palet wordt op de locaties in Heerlen, Brunssum en Sittard / Geleen aangeboden.

De vakgroep heeft een regionale functie als slokdarm-, maag-, bariatrisch en longchirurgisch centrum. Daarnaast heeft de divisie traumachirurgie op de locatie Heerlen binnen het Netwerk Acute Zorg Limburg de level 1 status.

De vakgroep heeft een volledige officiële opleidingsbevoegdheid binnen Regio VIII. Er zijn in totaal 15 AIOS en 16 ANIOS werkzaam.

De vakgroep participeert in de opleiding van SEH-arts KNMG en de vakgroep verzorgt chirurgische vervolgopleidingen voor alle aandachtsgebieden (fellows gastro-

intestinale - en oncologische chirurgie, longchirurgie, vaatchirurgie, traumachirurgie). Daarnaast wordt er op dit moment een PA ten behoeve van de traumazorg opgeleid.

DE FUNCTIE

De trauma chirurgie wordt in zijn volle breedte uitgeoefend op de locatie Heerlen en Sittard / Geleen. Er is een zeer nauwe samenwerking met de afdeling orthopedie.

Ook is er een goed contact met het Netwerk Acute Zorg Limburg (NAZL) en de traumachirurgen in de regio.

Met meer dan 1500 trauma chirurgische ingrepen en meer dan 200 polytrauma opnames (ISS 16) per jaar biedt dit fellowship een unieke mogelijkheid om in Limburg ervaring op te doen als traumachirurg.

Tijdens het fellowship zijn er ook mogelijkheden om met de trauma-orthopeden en -neurochirurgen samen te werken op het gebied van de wervelfractuur chirurgie en acute prothesiologie.

UW PROFIEL

 • Een gedreven chirurg, collegiaal en met hart voor de patiënt.
 • Participatie in wetenschappelijke activiteiten.
 • Affiniteit met opleiding van arts-assistenten, semi-artsen en co-assistenten.
 • Goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden, zowel in omgang met patiënten, als met collegae en overige medewerkers.
 • Bereidheid om te verhuizen naar Zuid-Limburg.
 • ONS AANBOD

 • Het betreft een fulltime aanstelling met onmiddellijke ingang voor de duur van één jaar met een optie voor verlenging voor een tweede jaar na wederzijds goed bevinden.
 • De werktijden zijn in onderling overleg.
 • Het betreft een vacature voor 1,0 fte.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS (Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten).
 • INLICHTINGEN

  Informatie over de functie fellow traumachirurgie wordt verstrekt door Berry Meesters, traumachirurg en gemandateerde deelspecialisme traumachirurgie (b.meesters zuyderland.nl).

  OVER ZUYDERLAND

  Zuyderland Medisch Centrum (MC) is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. De organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum Parkstad en Orbis Medisch en Zorgconcern.

  De professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-

  Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit.

  Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken.

  AANVULLENDE INFORMATIE

  Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier