Samen boodschappen doen: een kleine moeite, groot plezier! (Appelbloesem)Appelbloesem, Westervoort
Siza
, NL
15 dagen geleden

Een redelijk nieuwe locatie in Westervoort waar mensen met een beperking zelfstandig wonen, zoekt leuke vrijwilligers om gewoon eens samen met de bewoners een boodschap te doen.

Dit is een kleine moeite voor u, maar voor de bewoners een groot plezier!

Nabij het centrum van Westervoort heeft Siza een wooncomplex gerealiseerd : Appelbloesem. Het gebouw bevindt zich op een bijzondere plek in de nieuwbouwwijk Beekenoord.

Het complex heeft 18 appartementen, verdeeld over drie woonlagen! Hier wonen mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke handicap of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Uitgangspunt is dat cliënten samen vormgeven aan het wonen en het als een uitdaging zien om onderdeel uit te maken van de wijk.

Mensen met een handicap willen, net als ieder ander, hun eigen leven leiden. Samen met de cliënt blijft Siza kijken wat er wél kan en op welke manier we dat samen voor elkaar kunnen krijgen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken 1 of 2 vrijwilligers die af en toe eens met onze bewoners willen shoppen. Het kan om de dagelijkse boodschappen gaan maar ook om kleding kopen of gewoon even het dorp in.

Dit kan met een groepje bewoners, maar ook 1-op-1.

De bewoners vinden het gewoon gezellig om er samen met iemand even uit te gaan. Van een boodschap naar de supermarkt tot kleding kopen of gezellig babbelen onder het genot van een kop koffie.

De bewoners zijn best zelfstandig, maar net dat stukje extra aandacht en gezelligheid vinden ze geweldig.

Alles in goed overleg. 1 of 2 keer week is wenselijk, maar als je minder vaak kunt zijn daar ook mogelijkheden voor. Het liefst wel door de week.

Een ochtend of middag maakt niet uit.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier