Allround stoffeerder
Flexibility
Veenendaal
22 uur geleden

Onze opdrachtgever is een moderne projectinrichter die zich heeft gespecialiseerd in het leveren en verwerken van alle soorten vloerbedekkingen en raambekledingen.

De organisatie werkt met korte communicatielijnen en is daardoor zeer flexibel. Tot de klanten behoren zorg- en onderwijsinstellingen, kantoren, hotels en industriële ondernemingen.

In de functie allround stoffeerder ben je dagelijks aan het werk bij klanten, waarbij vakmanschap en kwaliteit voorop staan.

Wat vragen wij

Je hebt meerdere jaren ervaring als stoffeerder of je wilt het vak graag leren en je bent in het bezit van rijbewijs B. Je hebt technisch inzicht en je werkt zeer nauwkeurig.

Je hebt oog voor kwaliteit en je bent betrouwbaar. Je bent gedreven en servicegericht.

Wat bieden wij

Je komt te werken in een modern en fris bedrijf met leuke collega's. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier